ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χάλκινος ο Κουλουχίδης του Άρη στο Παγκόσμιο! (photos)

Τεράστια διάκριση για την πάλη του Α.Σ.ΑΡΗΣ στην Κροατία.

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Γιώργος Κουλουχίδης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Φαζάνα της Κροατίας. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διάκριση που έχει λάβει το τμήμα πάλης του Α.Σ. ΑΡΗΣ στην ιστορία του.

Ο αθλητής του ΑΡΗ αγωνίστηκε στην κατηγορία των 80 κιλών. Στον πρώτο αγώνα κέρδισε 3-0 τον Νορβηγό Andrea Hrkon. Στο δεύτερο αγώνα αντιμετώπισε τον Ιρανό Peyman Heidari από τον οποίο έχασε στα σημεία με 3-0. Ο Ιρανός ωστόσο ήταν αυτός που πήρε τελικά και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία. Ο Κουλουχίδης συνέχισε αγωνιζόμενος για την τρίτη θέση την οποία και κατέκτησε μετά τις νίκες του επί του Τούρκου Ali Dogan με 3-1 και του Ούγγρου Andras Lagzi Kovacs με 3-0.

Ο Κουλουχίδης μοιράστηκε την τρίτη θέση με τον Αμερικανό Jacobs Jefferey Lee. Το ασημένιο μετάλλιο πήρε ο Ρώσος Igor Sofroneev.

Αυτή η διάκριση είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών του Γιώργου Κουλουχίδη και του προπονητή του Κώστα Κουρτίδη αλλά και του εφόρου του τμήματος και ορθοπεδικού, Νικηφόρου Δελαπόρτα καθώς ο αθλητής του ΑΡΗ έχει συνεχόμενη ανοδική πορεία τα τελευταία τρία χρόνια.

 

Πηγή: arisac.gr

To Top