Χάμιλτον: «Η αναβολή είναι για το καλό μας, κοιτάξτε τον εαυτό σας και προσέξτε»

Ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον, μετά την αναβολή όλων των grand prix τόνισε πως αυτή είναι η σωστή απόφαση για το καλό όλων των εμπλεκομένων.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου με 24/7 Live Blackjack & Roulette με Έλληνες dealers

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Βρετανός πιλότος της Mercedes, Λιούις Χάμιλτον: «Δυστυχώς, αυτή είναι η σωστή απόφαση. Κανείς δεν το ήθελε, όλοι μας θέλαμε να μπούμε στα αυτοκίνητά μας και να αγωνιστούμε, όμως ας είμαστε ρεαλιστές. Η υγεία και η ασφάλεια είναι πάνω από όλα. Η πραγματικότητα είναι, ότι ζούμε κάτι πολύ σοβαρό. Κάθε μέρα πεθαίνουν άνθρωποι, πολλοί άνθρωποι και επηρεάζονται ακόμη περισσότεροι, οικονομικά και συναισθηματικά, ακόμη κι αν δεν νοσούν.

Κανείς δεν ξέρει ακριβώς περί τίνος πρόκειται όμως πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας και να κρατήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους ασφαλείς. Ξέρω ότι αυτό είναι απογοητευτικό. Τα σπορ μας ενώνουν στις δύσκολες στιγμές. Όμως είναι η σωστή απόφαση. Ακούστε τις συμβουλές τους, μείνετε ασφαλείς. Ελπίζουμε σύντομα να επιστρέψουμε στους αγώνες μας. Στο μεταξύ, κοιτάξτε τον εαυτό σας και προσέξτε».

To Top