ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάνει τα προκριματικά του Europa o Σούντγκρεν, αν παίξει προκριματικά Ch. League με την ΑΙΚ

Προβληματισμός και… αναμονή στον Άρη, καθώς ναι μεν έχει “τελειώσει” η μεταγραφή του Ντάνιελ Σούντγκρεν στους “κιτρινόμαυρους”, όμως υπάρχει σοβαρός κίνδυνος, ο Σουηδός να μην αγωνιστεί στα προκριματικά του Europa League!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

H AIK γνωστοποίησε χθες πως ο ποδοσφαιριστής θα μείνει στην ομάδα τους μέχρι τις 18 Ιουλίου, για να παίξει στα προκριματικά του Champions League.

Αν καταγράψει έστω κι ένα λεπτό, τότε θα χάσει το δικαίωμα να παίξει στα προκριματικά του Europa League με τον Άρη! Παρά την αλλαγή των κανονισμών από πέρσι (δεν αφορούσε αυτή την περίοδο, αλλά από τους ομίλους κι έπειτα) θα έχει δικαίωμα συμμετοχής σε ευρωπαϊκούς αγώνες, μόνο αν ο Άρης προκριθεί στους ομίλους. Εκεί θα αγωνιστεί χωρίς κανένα πρόβλημα.

Εξέλιξη η οποία επιβεβαιώνεται από τον Άρη, από επίσημα χείλη τις τελευταίες ώρες, με την σημείωση ότι όλα είναι ανοιχτά για το τι θα γίνει. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ντάνιελ Σούντγκρεν θα ζητήσει από την ΑΙΚ, να μην τον συμπεριλάβει στα δύο ματς της προκριματικής φάσης του Champions League, όπως συμφώνησε με τους ιθύνοντες του Άρη και να τεθεί κανονικά στην διάθεση του Σάββα Παντελίδη.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Άρης έκανε ερώτημα προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, για την ερμηνεία του κανονισμού αναφορικά με τις συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ώστε να ξεκαθαρίσει πλήρως το θέμα.

To Top