Χάνει τη σεζόν ο Σκιπ

Ο μέσος της Τότεναμ, Όλιβερ Σκιπ, θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν μετά από χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στη βουβωνική χώρα, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη η ομάδα της Premier League.

Ο Σκιπ, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις για τον λονδρέζικο σύλλογο την τρέχουσα σεζόν, έπαιξε για τελευταία φορά στην ήττα από την Τσέλσι (2-0) για το πρωτάθλημα, στις 23 Ιανουαρίου.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Όλιβερ Σκιπ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην Αμερική σήμερα το πρωί για να αποκαταστήσει τη ζημιά που του προκάλεσε ο τραυματισμός στη βουβωνική χώρα και θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν», ανέφεραν οι “Σπερς” σε ανακοίνωσή τους.

«Ο 21χρονος “απόφοιτος” της ακαδημίας θα περάσει τώρα μια περίοδο ανάρρωσης και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις κατά την περίοδο της προετοιμασίας ενόψει της νέας περιόδου» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ο Σκιπ πέρασε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στη Νόριτς, στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, πριν επιστρέψει στην Τότεναμ και καθιερωθεί ως βασικός στην πρώτη ομάδα.

Το συγκρότημα του Αντόνιο Κόντε, το οποίο βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από την τέταρτη Άρσεναλ με πέντε αγώνες να απομένουν στην κούρσα για την πρόκριση στο Champions League, υποδέχεται την Κυριακή (1/05) τη Λέστερ.

To Top