Χάνει τη σεζόν ο Σκουλίδας, συντριπτικό κάταγμα στο δεξί πόδι

Ο Διονύσης Σκουλίδας θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δυο μήνες έπειτα από τον άσχημο τραυματισμό του στον αγώνα με τον Προμηθέα. 

Αυτό σημαίνει πως θα χάσει όλους τους αγώνες της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, μεταξύ αυτών και με τον Άρη στις 10 Απριλίου, ενώ δε θα προλάβει και τα πλέι οφ, εφόσον προκριθεί σε αυτά ο Χολαργός.

Η ενημέρωση του Χολαργού για τον 21χρονο φόργουορντ: «Νοκ άουτ για δυο τουλάχιστον μήνες βγήκε ο Διονύσης Σκουλίδας, που τραυματίστηκε στο 35′ του αγώνα με τον Προμηθέα στην Πάτρα. Αρχικά, μπορεί οι εκτιμήσεις των γιατρών να ήταν καθησυχαστικές όμως σήμερα που υποβλήθηκε σε ενδελεχή έλεγχο διαπιστώθηκε το μέγεθος της ζημιάς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε πως έχει πάθει συντριπτικό κάταγμα σκαφοειδούς και σφηνοειδούς οστού δεξιού άκρου ποδός. Θα χρειαστεί να απέχει από κάθε αθλητική δραστηριότητα για δυο τουλάχιστον μήνες. Από την επόμενη εβδομάδα ο Διονύσης Σκουλίδας θα ξεκινήσει φυσιοθεραπεία, ενώ θα χρειαστεί μπότα ακινητοποίησης με αεροθάλαμο που θα φορεθεί για 5 εβδομάδες.

Η εξέλιξη αυτή έχει βαρύνει την ατμόσφαιρα στον Χολαργό και ο Άρης Λυκογιάννης θα προσπαθήσει στις ημέρες που ακολουθούν να βάλει τους παίκτες του σε ρυθμούς Ρεθύμνου, αφήνοντας πίσω και την αναμέτρηση με τον Προμηθέα».

To Top