ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χάνει τους ημιτελικούς με Ατλέτικο ο Μπέιλ

Τις υπηρεσίες του Γκάρεθ Μπέιλ θα στερηθεί ο Ζινεντίν Ζιντάν για τον επόμενο μήνα. Οι εξετάσεις που υπεβλήθη ο Ουαλός επιθετικός, έδειξαν πως ο τραυματισμός που αποκόμισε στη γάμπα του αριστερού ποδιού θα τον κρατήσει εκτός για διάστημα τριών έως τεσσάρων εβδομάδων, με συνέπεια να απουσιάζει από τις πολύ σημαντικές αναμετρήσεις κόντρα στην Ατλέτικο για την ημιτελική φάση του Champions League.

O 27χρονος διεθνής, αναγκάστηκε να αποχωρήσει στο 35ο λεπτό του ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στην Μπαρτσελόνα λόγω των ενοχλήσεων που αισθανόταν και πλέον κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τις τελευταίες αγωνιστικές του ισπανικού πρωταθλήματος αλλά και τον τελικό του Champions League, σε περίπτωση που η «βασίλισσα» καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ατλέτικο.

Εντύπωση, προκαλεί μάλιστα, πως αυτή είναι η όγδοη φορά συνολικά τη φετινή σεζόν που τραυματίζεται στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς έξι φορές έχει αισθανθεί ενοχλήσεις στη γάμπα του δεξιού ποδιού, ενώ αυτή είναι η δεύτερη φορά που αισθάνεται κάτι αντίστοιχο στο πέλμα του αριστερού.

To Top