Χάνει το Άρης-ΠΑΟΚ, επιστρέφει με ΑΕΚ, εκτός αν…

Η τιμωρία των τριών αγωνιστικών με την οποία τιμωρήθηκε ο Καρίμ Σολτάνι, εξαιτίας της αδικαιολόγητης κόκκινης που αντίκρισε στον αγώνα με τον Ατρόμητο, δημιουργεί, όπως είναι φυσικό, ένα επιπλέον πρόβλημα για τον Σάκη Τσιώλη.

Ο Γαλλοαλγερινός βάσει… κανονικού προγράμματος θα είχε εκτίσει την ποινή του στα παιχνίδια της 3ης, 4ης, 5ης αγωνιστικής και θα επέστρεφε στη δράση στον αγώνα της 6ης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη.

Όμως εξαιτίας του… φαιδρού πρωταθλήματος της Σούπερ λίγκα, το οποίο αναγκάζει τον Άρη να «παίξει» με τις… αόρατες ομάδες Α και Β σε 3η και 4η αγωνιστική, η επιστροφή Σολτάνι πηγαίνει «πίσω» χρονικά. Με τα σημερινά δεδομένα, λοιπόν, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός θα εκτίσει την ποινή του στους αγώνες με Ξάνθη, Εργοτέλη, ΠΑΟΚ και θα επιστρέψει στην 8η αγωνιστική κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ..

Εκτός κι αν υπάρξει κάποια σημαντική αλλαγή των δεδομένων και… εμφανιστούν ως θαύματος οι δυο ομάδες που λείπουν από την Σούπερ λίγκα, με αποτέλεσμα να γίνουν κι άλλα παιχνίδια ενδιάμεσα ο Σολτάνι προλάβει να επιστρέψει νωρίτερα στη δράση.

To Top