ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάνει το ποσοστό μεταπώλησης η Λίβερπουλ από τη μεταγραφή του Καμάτσο στον Άρη

Τις επόμενες ώρες ο Ραφαέλ Καμάτσο αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη με τη μορφή δανεισμού.

Τα νέα του 22χρονου Πορτογάλου έφτασαν μέχρι την Αγγλία και την ιστοσελίδα “Liverpoolecho” να ασχολείται με τη μεταγραφή και να σημειώνει πως οι “κόκκινοι” είναι απίθανο να επωφεληθούν από τη συμφωνία μεταξύ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και του Άρη. Κάτι για το οποίο το PRESSARIS σας ενημέρωσε από χθες.

Όπως αναπαράγουν οι Άγγλοι: “σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα Record, ο 22χρονος πλησιάζει σε μια μεταγραφή δανεισμού για μια σεζόν στον Άρη της Super League με την πιθανή επιλογή αγοράς να ορίζεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ, λιγότερο από ό,τι 5 εκατομμύρια λίρες πλήρωσε η Σπόρτινγκ στη Λίβερπουλ για να υπογράψει τον νεαρό το 2019”.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για τα όσα έχει πετύχει ο Καμάτσο από το πέρασμά του από την Πορτογαλία και τη Ρίο Άβε και την Μπελενένσες, ενώ τονίζεται πως μετά από επιλογή του Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος δεν τον υπολόγιζε, ο ίδιος επέλεξε να ακολουθήσει αλλού την καριέρα του.

Τέλος για τη μεταγραφή του στην Σπόρτινγκ υπογραμμίζεται: “Η Λίβερπουλ κέρδισε 5 εκατομμύρια λίρες για τη μεταγραφή το 2019 και εισήγαγε ρήτρα πώλησης 20% στη συμφωνία. Ωστόσο, θα έπρεπε να πουληθεί για πάνω από 7 εκατομμύρια λίρες για να ενεργοποιηθεί και τα 3 εκατομμύρια ευρώ που συζητούνται σήμερα στα πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης είναι κάπως μακριά από αυτό το ποσό”.

To Top