Χάνεται χρόνος, δεν εμφανίζεται χρήμα! Το… “καμπανάκι” Τσουμάνη

Με “μικρό καλάθι” συνεχίζουν τη δύσκολη προσπάθεια της “επόμενης μέρας” οι παράγοντες του Αρη, με την δήλωση του Γιάννη Ψηφίδη στο PRESSARIS να δείχνει δραματικά τις τεράστιες δυσκολίες.

Οι εξελίξεις δείχνουν να έχουν «κολλήσει» και δεν φαίνεται να αλλάζει άμεσα κάτι. Ή το μόνο που χάνεται είναι χρόνος και ενώ δεν εμφανίζεται το χρήμα, παρά τις συναντήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. O χρόνος είναι ο μεγάλος αντίπαλος του Άρη, σε συνδυασμό με τη γενικότερη αβεβαιότητα.

Κανείς δεν ξέρει σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί του χρόνου η ομάδα, κανείς δεν έχει μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές για το πώς θα κινηθούν οι «κίτρινοι» και αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που αποφασίζουν να αποχωρήσουν από την ομάδα καθώς δεν έχουν την αντοχή να περιμένουν, με ποιο χαρακτηριστικά τα παραδείγματα των Τριανταφυλλάκου, Τσουμάνη.

Ειδικά η περίπτωση του τελευταίου, με την κατάθεση προσφυγής για 30.000 ευρώ, αποτελεί ένα ηχηρό “καμπανάκι” που δείχνει ότι όσο δεν εμφανίζονται λύσεις με χρήματα, οι συναντήσεις και οι συζητήσεις αποδυναμώνουν τη θέση του κιτρινόμαυρου συλλόγου.

Το έχουμε άλλωστε επισημάνει, ότι τα τελευταία χρόνια στον Άρη, όλοι είναι χορτάτοι μόνο από λόγια…

To Top