ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Χάνλαν: “Αγώνας που πρέπει να κερδίσουμε”

Δηλώσεις για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Ιωνικό έκανε ο Ολιβιέρ Χάνλαν.

Πιο αναλυτικά… «Ο αγώνας με τον Ιωνικό είναι απ’ αυτούς που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Όλοι στην ομάδα, από το προπονητικό σταφ και τους παίκτες μέχρι τους φιλάθλους, γνωρίζουμε τη σημασία αυτού του παιχνιδιού. Η βαθμολογία των ομάδων μεταξύ της 5ης και της 10ης θέσης βρίσκεται σε πολύ λεπτή ισορροπία, με διαφορές ενός ή δύο βαθμών.

Πιστεύω ότι ο Ιωνικός θα έρθει έτοιμος για τον αγώνα. Εμείς πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι και προετοιμασμένοι για μία σκληρή μάχη.

Παίζουμε με περιορισμένο ροτέισον, όμως και κόντρα στον Ολυμπιακό, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, δείξαμε καλά στοιχεία και καταφέραμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι, παρά την κούραση που υπήρχε όσο περνούσε η ώρα.

Οι τραυματισμοί και οι απουσίες είναι κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις και δεν πρέπει να τα αφήνεις να σε επηρεάζουν. Αρκετά παιδιά έχουν περισσότερες ευκαιρίες για να αγωνιστούν. Είχαμε μία καλή εβδομάδα προπονήσεων και είμαστε έτοιμοι για την αυριανή πρόκληση.

Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό κάναμε καλή δουλειά στην επίθεση. Μέσω της άμυνάς μας, καταφέραμε να τρέξουμε και να σκοράρουμε. Όποτε παίζουμε καλή άμυνα, πάντα έχουμε καλύτερες επιθετικές επιλογές.

Ξεκινήσαμε νωθρά, έπρεπε να κάνουμε και κάποιες προσαρμογές στο παιχνίδι μας. Τώρα, κόντρα στον Ιωνικό, δεν έχουμε να κάνουμε αυτές τις προσαρμογές, οπότε πρέπει να ξεκινήσουμε πιο δυνατά.

Γνωρίζω ότι και η 15η αγωνιστική είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Άλκη. Αυτό που έγινε είναι κάτι που δεν ξεχνιέται σε έναν ή δύο αγώνες, σε μία ή δύο εβδομάδες, θα μας ακολουθεί και θα μας λυπεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πάντα τον σκεφτόμαστε. Ήταν φίλος του Άρη και του αθλητισμού.

Όπως είπα και την προηγούμενη εβδομάδα, εμείς πρέπει να κρατήσουμε ζωντανό το όνομά του και να παίζουμε γι’ αυτόν. Πολύς κόσμος από όλη την Ελλάδα συμπαρίσταται στην οικογένειά του. Εμείς, ως μέλη του Άρη, πρέπει να κρατήσουμε ζωντανή την κληρονομιά του».

To Top