ΜΠΑΣΚΕΤ

Χάνλαν: “Είμαστε μια ομάδα με νεανικό ρόστερ, μου αρέσει ο ρόλος του ηγέτη”

Χαρούμενος για τον ρόλο του ηγέτη που του έχει δώσει ο κόουτς Γιάννης Καστρίτης εμφανίστηκε στη Media Day της ΚΑΕ Άρης ο Ολιβιέ Χάνλαν.

Παράλληλα, ο Καναδρός μίλησε για το νεανικό φετινό ρόστερ των κιτρινόμαυρων, ενώ δήλωσε ανυπόμονος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την έλευσή του στην ομάδα: “Από τις συζητήσεις που κάναμε, κατάλαβα ότι μπορώ να βοηθηθώ από τον ΑΡΗ αλλά και να τον βοηθήσω.να πετύχει τους στόχους του”.

Για το μικρό μέσο όρο ηλικίας και την ενέργεια του ρόστερ: “Είναι καλό να έχεις νεανική ομάδα. Ο προπονητής θέλει ενέργεια στην άμυνα και up tempo παιχνίδι. Ημασταν άτυχοι στο Κύπελλο αλλά κάναμε καλά παιχνίδια στα φιλικά. Στο πρωτάθλημα, στόχος όλων των ομάδων είναι πρώτα τα πλέι οφ και μετά να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται”.

Για τον ρόλο του ηγέτη αλλά και το μέντορα με τους νεαρούς της ομάδας: “Συζήτησα με τον κόουτς για αυτόν τον ρόλο, με ικανοποιεί. Έχουμε νεανικό κορμό, παίκτες που δεν έχουν παίξει καθόλου στην Ευρώπη. Τους δίνει κίνητρο και φαίνεται στις προπονήσεις. Έχουν κίνητρο να διακριθούν. Ο Άντουαν έχει τρομερή αυτοπεποίθηση. Έχει αντιμετωπίσει πολλούς παίκτες και είναι θετικός. Το ίδιο ο Γουίλιαμς και ο Σακούρ. Γενικά υπάρχει μεγάλο κίνητρο από ξένους και Έλληνες για να διακριθούν”.

Για την πρεμιέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό: “Είναι συναρπαστικό να παίζεις τέτοια πρεμιέρα… Είναι το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα και μας δίνει έξτρα κίνητρο. Με μία καλή εμφάνιση, ποτέ δεν ξέρεις… Ολοι ανυπομονούμε για αυτό το ματς, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, μπροστά στον κόσμο που θα έρθει να μας δει”.

To Top