ΜΠΑΣΚΕΤ

Χάνλαν: “Ελπίζω να έδωσε κίνητρο στον κόσμο το αποτέλεσμα”

Στον κόσμο του Άρη θέλησε να αφιερώσει τη νίκη επί του Παναθηναϊκού ο Ολιβιέρ Χάνλαν. Ο Καναδός σταμάτησε στους 35 πόντους, κάνοντας ότι ήθελε στο παρκέ του Παλέ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“‘Ήταν ένα καλό παιχνίδι, εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν πρέπει να ενθουσιαστούμε για να μην χάσουμε την συγκέντρωσή μας. Πάντως μια νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι λογικό να χαροποιεί όλους και τον κόσμο”.

Για το νεανικό ρόστερ και τις δυνατότητές του: “Είχα μεγάλη αυτοπεποίθηση γιατί έχω ξαναδουλέψει με αυτό το σταφ. Όταν είδα μάλιστα ότι θέλουν να χτίσουν μια ομάδα με νέα παιδιά, κίνητρο και όρεξη, μου έδωσε περισσότερη ώθηση. Αυτό μας δίνει και η νίκη να έρθουμε αύριο για προπόνηση, ώστε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι”.

Για την δική του απόδοση: “Ήμουν τυχερός στην αρχή, μπήκαν κάποια καλάθια, απέκτησα αυτοπεποίθηση και βοήθησε φυσικά ο κόσμος που έδινε πολύ ενέργεια. Δεν έχει σημασία για εμένα αν παίζω κόντρα στην καλύτερη ομάδα, όταν φτάνει το ματς να είναι ντέρμπι στα τελευταία λεπτά και έχεις τέτοιον κόσμο, αποκτάς αβαντάζ”.

Για το που αφιερώνει τη νίκη: “Στον κόσμο, περάσαμε μεγάλο διάστημα χωρίς αυτούς. Είναι σημαντικοί όπως και η νίκη που πήραμε. Ελπίζω να έδωσε κίνητρο σε όλους αυτό το αποτέλεσμα”.

To Top