ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Χάνλαν: «Θα γυρίσω πιο δυνατός, να προσέξουμε πολύ την άμυνα με Λαύριο»

Για τον τραυματισμό που θα του στερήσει τη συμμετοχή με το Λαύριο, καθώς και το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να πάρει τη νίκη σχολίασε ο Ολιβιέ Χάνλαν.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Αμερικανός στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του μπάσκετ.

Δυστυχώς δε θα μπορέσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον ΑΡΗ, κόντρα στο Λαύριο. Απέναντι στην ΑΕΚ αγωνίστηκα με πρόβλημα στο πόδι και κατά τη διάρκεια του ματς ο τραυματισμός με ενόχλησε. Θα λείψω το Σάββατο, όμως θέλω να ξέρει κι ο κόσμος ότι δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός, όπως την προηγούμενη φορά που έμεινα εκτός για ένα μήνα.

Είναι υπόθεση 10-15 ημερών και θα προσπαθήσω να αγωνιστώ την επόμενη Κυριακή, κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας. Το βέβαιο είναι ότι θα γυρίσω πιο δυνατός από ποτέ, για να τελειώσουμε, κι εγώ και η ομάδα, ιδανικά τη σεζόν.

Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα. Όταν αλλάζεις πολλούς παίκτες στη διάρκεια της σεζόν είναι δύσκολο να βρεις χημεία. Αν και το Λαύριο δεν πάει καλά τελευταία, είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα, με ένα μείγμα νέων και παλιών παικτών. Έχουν το ταλέντο και την ποιότητα για να κερδίσουν οποιοδήποτε παιχνίδι στο πρωτάθλημα

Πιστεύω ότι το κλειδί θα είναι η άμυνα. Το Λαύριο είναι μία πολύ αθλητική ομάδα, τρέχει πολύ το γήπεδο, οπότε πρέπει να προσέξουμε πολύ στην άμυνα και να παίξουμε με αυτοπεποίθηση στην επίθεση. Αν ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο, έχουμε πιθανότητες για να κερδίσουμε το ματς.

Την περασμένη εβδομάδα πετύχαμε μία μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ, αλλά δε θα έλεγα ότι μας αφαίρεσε κάποιο βάρος. Αντίθετα, όταν κυνηγάς την είσοδο στα πλέι οφ, κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Με κάθε νίκη που κάνουμε, τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχουμε για να μπούμε στα πλέι οφ. Αν έρθει η νίκη στο Λαύριο, θα είναι μεγάλη επίσης και εξίσου σημαντική μ’ αυτήν της προηγούμενης Κυριακής».

To Top