ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Χάνλαν όπως… Μάσεϊ

Ο Ολιβιέ Χάνλαν έφτασε στα επίπεδα απόδοσης της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ με 33 πόντους και 33 ranking.

Έμεινε δύο πόντους και τέσσερις βαθμούς χαμηλότερα από τις επιδόσεις της 1ης αγωνιστικής ωστόσο πέτυχε κάτι εντυπωσιακό. Έγινε ο πρώτος παίκτης του Άρη μετά από σχεδόν 14 χρόνια, που σημείωσε δύο «30άρες» στο Πρωτάθλημα της ίδιας σεζόν.

Ο τελευταίος που πέτυχε κάτι τέτοιο ήταν ο Τζερεμάια Μάσεϊ στη σεζόν 2007-08, όταν σημείωσε 33 στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ και 30 στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕ Λάρισας, μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, στις 4 Νοεμβρίου και στην 1η Δεκεμβρίου.

Με τους 33 πόντους που σημείωσε χθες, ο Καναδός ξεπέρασε τους 700 πόντους στο 45ο παιχνίδι του στη Stoiximan Basket League.

Ο Χάνλαν σημείωσε 11 από τους 33 πόντους του από τη γραμμή του φάουλ και αυτό είναι νέο ρεκόρ για το φετινό Πρωτάθλημα μετά τις 10 που είχε την περασμένη εβδομάδα ο Νίκος Παππάς αλλά και ο Κιμ Τιλί χθες στο Nick Galis Hall.

Ο γκαρντ του Άρη ήταν αλάνθαστος με 11/11 βολές που αποτελούν επίσης ρεκόρ περιόδου αφού το προηγούμενο ήταν οι 7/7 του Τζέι Θριτ στο ματς της Λάρισας με τον Κολοσσό H Hotels στην 1η αγωνιστική. Το «άγγιξε» χθες και ο Τιλί με 10/11

To Top