Χάντικαπ πρωτιάς και το 2.65 του Άμστερνταμ!

Η φάση των ομίλων του Champions League ολοκληρώνεται απόψε και ασφαλώς τα παιχνίδια της διοργάνωσης είναι αυτά που ξεχωρίζουν. Για μια ακόμα μέρα, θα έχουμε… μπούσουλα το κίνητρο και θα πάμε με τα σημεία για να καλοπληρωθούμε από τις στοιχηματικες εταιριες.

Βαλένθια – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δεν πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία η Βαλένθια στο αποψινό παιχνίδι. Έχει εξασφαλίσει μεν την 3η θέση, ωστόσο δεν μπορεί να χτυπήσει πρόκριση στους «16» μετά την ήττα με σκορ 1-0 από τη Γιουβέντους. Το Σαββατοκύριακο πήρε την ένατη ισοπαλία της στο φετινό πρωτάθλημα, μένοντας στο 1-1 με τη Σεβίλλη εντός έδρας.

Αντίθετα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει προκριθεί ήδη και απόψε θα κριθεί η μάχη της πρωτιάς. Για να γίνει βέβαια αυτό, η Γιούνγκ Μπόις του έβγαλε την ψυχή για τη νικήσει με σκορ 1-0. Εν τω μεταξύ, στο πρόσφατο ματς με τη Φούλαμ, έβγαλε κάτι από τα παλιά και επιβλήθηκε 4-1. Έχει το μομέντουμ η ομάδα του Μουρίνιο, που θα ψάξει το αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα. Πάμε με το ασιατικό χάντικαπ +0,25 των Άγγλων.

Άγιαξ – Μπάγερν Μονάχου

Για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2005-06 προκρίθηκε στους «16». Για να το κάνει αυτό ο Άγιαξ, επιβλήθηκε με σκορ 2-0 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ δίκαια. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ παρά τον συνθετικό χλοοτάπητα στην έδρα της Τσβόλε, επικράτησε με σκορ 4-1 και πέτυχε την ένατη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα. Στον αντίποδα, η Μπάγερν Μονάχου… άστραψε και βρόντηξε κόντρα στη Μπενφίκα.

Την διέσυρε με σκορ 5-1 και εξασφάλισε επίσης την πρόκριση. Από τότε, ακολούθησαν δύο κολλητές νίκες στο πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατη το 3-0 στο βαυαρικό ντέρμπι με τη Νυρεμβέργη. Δεδομένου πως η ομάδα του Κόβατς δεν παρουσιάζει σταθερή απόδοση φέτος, θεωρούμε πως ο Άγιαξ μπορεί να πάρει το τρίποντο. Πάμε στο καλοπληρωμένο 1DNB.

To Top