Χάντμπολ: «Έφυγε» ο Λευτέρης Σαρηγιαννίδης, παλιός παίκτης του Άρη

Απώλεια για το ελληνικό χάντμπολ, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών ο Λευτέρης Σαρηγιαννίδης, ο οποίος αγωνίστηκε μεταξύ άλλων και στον Άρη.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αγαπούσε το χάντμπολ και το υπηρέτησε για πολλά χρόνια, ήταν ένας μαχητής που πάλεψε γενναία και με χαμόγελο για πολλά χρόνια τα προβλήματα υγείας που είχε μέχρι το φινάλε.

Ο Λευτέρης Σαρηγιαννίδης υπήρξε από τους πρώτους αθλητές χάντμπολ, αρχικά στον ΒΑΟ μετά στην ΧΑΝΘ, ενώ έπαιξε και στον Άρη. Συνέδεσε το όνομα του με την ΧΑΝΘ, όπου ήταν έφορος της τα τελευταία 17 χρόνια, ενώ διατέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος με ενεργή συμμετοχή στην Επιτροπή Εθνικών ομάδων.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΣ Άρης: «Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει την οδύνη του για τον θάνατο του Λευτέρη Σαρηγιαννίδη, ο οποίος έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο σε ηλικία 59 ετών.

Ο Λευτέρης Σαρηγιαννίδης ήταν ένας από τους πρώτους παίκτες χάντμπολ στη χώρα μας και έχει φορέσει τα χρώματα του ΑΡΗ.  Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΧΕ τη διετία 2012-2014, καθώς και μέλος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων. Στον ΑΡΗ έχει αγωνιστεί και ο γιος του, Νικόλας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

To Top