Χάντμπολ: Έχασε την ευκαιρία για νίκη ο Άρης, 19-19 με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με δραματικό φινάλε στη Μίκρα, Απόλλων και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 19-19 για την 3η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες ξεκίνησαν χέρι-χέρι στο σκορ, ωστόσο ο Άρης κατάφερε να πάρει ένα μικρό προβάδισμα της τάξης των 2-3 τερμάτων. Στη συνέχεια, ο Απόλλων αντέδρασε και παρά το γεγονός ότι είχε 4 παίκτες γηπέδου λόγω δίλεπτων αποβολών με ένα επιμέρους 3-1 έφτασε στην ισοφάριση (7-7). Στο τέλος όμως του πρώτου ημιχρόνου ο Άρης πήρε ξανά το προβάδισμα στο σκορ και πήγε στα αποδυτήρια με το υπερ του 12-9 αφού μείωσε ο Αλμπάνης στην εκπνοή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Απόλλων ξεκίνησε πολύ δυνατά και με ένα επιμέρους 3-0 υπερ του έφτασε ξανά στην ισοφάριση. Οι φιλοξενούμενοι όμως είχαν και πάλι απάντηση μιας και με την καλή άμυνά τους και με καλές επιθετικές επιλογές άνοιξαν και πάλι την διαφορά στα 4 τέρματα. Μέχρι το 55ο λεπτό της αναμέτρησης ο Άρης κρατούσε το προβάδισμα της νίκης, ωστόσο οι πολλές αλλαγές οδήγησαν σε λάθη. Ο Απόλλων βρήκε τις λύσεις που χρειαζόταν επιθετικά και έφτασε στην ισοφάριση.

Ο αγώνας όμως επιφύλασσε αγχωτικό φινάλε καθώς επτά δευτερόλεπτα πριν το τέλος, ο παίκτης του Απόλλωνα Καράγγελος Μελέτης είδε την κόκκινη κάρτα για παρεμπόδιση ελεύθερης ρίψης. Αμέσως καταλογίστηκε και πέναλτι για τον Άρη, όπως προβλέπουν οι νέοι κανονισμοί. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τζίνεβης Χαράλαμπος, ωστόσο ήταν μοιραίος καθώς έστειλε τη μπάλα άουτ.

Έτσι ο Άρης έχασε την ευκαιρία να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και οι ομάδες πήραν από ένα βαθμό. Στη διάρκεια του αγώνα ο παίκτης του Απόλλωνα Γιώργος Αλμπάνης τραυματίστηκε και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί εντός της εβδομάδος.

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 3-3, 3-5, 4-6, 7-8, 9-12 (ημχ.) 11-13, 11-15, 12-16, 13-17, 15-18, 19-19

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Παναγιώτης Μιχαηλίδης): Μασούρας 1, Διόμης, Καράγγελος 5, Βακουφάρης 3, Ρωμανίδης, Αλμπάνης 1, Πανιόπουλος, Δραγάνης 4, Καπαΐδης, Μπιτσιάνης, Τσακαλίδης, Φωτιάδης, Οικονόμου 5, Μέλλιος, Ηλιάδης, Κουκουλόπουλος.

ΑΡΗΣ (Αντώνης Καρυπίδης): Ευστρατίου, Σαρόγλου, Πίνο 5, Μαυρίδης, Βιτρινόγλου 6, Τσακωνιάτης 1, Γιαβγόλου 1, Μαρμαρίδης 1, Τσιρτσουρίδης, Παπαπέτρου, Τζίνεβης 3, Καζαντζίδης, Λαφτσόγλου, Φραγκότσης, Χατζηαγαπίου 2, Όρκας.

Διαιτητές: Νάσκος-Χαρίτσος, Δίλεπτα: 4-10, Πέναλτι: 4/4-2/4, Κόκκινη κάρτα: Καζαντζίδης 50.44 (τρία δίλεπτα), Καράγγελος 59.53 (παρεμπόδιση ελεύθερης ρίψης).

Πηγή: E-hanball.gr

To Top