Χάντμπολ Ανδρών: Εκτός έδρας δοκιμασία με το Πανόραμα (Σάββατο, 08/04)

Η ομάδα Χάντμπολ Ανδρών του Άρη επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και αντιμετωπίζει τον ΑΕΠ Πανόραμα (Σάββατο, 08/04) στο γήπεδο Πανοράματος Κ.Γ. στις 16:30, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών.

Η ομάδα του Νίκου Μωυσή ολοκλήρωσε την προετοιμασία της είναι έτοιμη για την επιστροφή στις νίκες σε έναν ακόμη κρίσιμο βαθμολογικά αγώνα.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

Χάντμπολ Ανδρών: Εκτός έδρας δοκιμασία του Άρη με Γ.Α.Σ Κιλκίς

Η ομάδα Χάντμπολ Ανδρών του Άρη αντιμετωπίζει αύριο (Σάββατο, 18/02) τον Γ.Α.Σ. Κιλκίς εκτός έδρας στις 19:00, στο γήπεδο ΔΑΚ Κιλκίς, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών.

“Η ομάδα του Νίκου Μωυσή ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και είναι έτοιμη για έναν κρίσιμο βαθμολογικά αγώνα. Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα μας”, όπως αναφέρει ο κιτρινόμαυρος σύλλογος.

Χάντμπολ Ανδρών: Εκτός έδρας δοκιμασία αύριο για τον Άρη με τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης

Στην Αλεξανδρούπολη θα μεταβεί η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Άρη που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τους Κύκλωπες.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Α.Σ. Αρης:

Η ομάδα Χάντμπολ Ανδρών του Άρη ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της εν όψει του αυριανού σημαντικού αγώνα (Κυριακή, 05/02) και ταξιδεύει για την πρωτεύουσα του Έβρου, όπου θα αντιμετωπίσει τους Κύκλωπες στις 18:00, στο γήπεδο Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα.

To Top