ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χάος και οριστική διακοπή στο Σαρλερουά-Σταντάρ (photos/video)

Σωρός αντικειμένων και κροτίδα που εκτοξεύτηκαν στο γήπεδο –αρχικά από την εξέδρα των φιλοξενούμενων, παρότι προηγούνταν με 3-1– οδήγησαν στην οριστική διακοπή του ντέρμπι της Jupiler League.

Μετά από δύο προσωρινές διακοπές και αμέτρητα αντικείμενα να εκτοξεύονται στον αγωνιστικό χώρο, ο διαιτητής σφύριξε το οριστικό τέλος του ντέρμπι της Σαρλερουά με την Σταντάρ Λιέγης, είκοσι λεπτά πριν την συμπλήρωση του 90λεπτου.

Ένταση και χάος στιγμάτισε το βελγικό ντέρμπι, που ξεκίνησε, μάλιστα, από τους οπαδούς των φιλοξενούμενων και παρότι η Σταντάρ ήταν αυτή που βρισκόταν μπροστά στο σκορ!

inner

inner
Διαγραφή

Όλα ξεκίνησαν στο 51’, όταν ο Μπελφοντίλ έδωσε τα ηνία του σκορ (2-1) στην Σταντάρ Λιέγης. Ανάμεσα στους πανηγυρισμούς για το γκολ, κάποιοι οπαδοί της ομάδας της Λιέγης εκτόξευσαν διάφορα αντικείμενα προς τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Αυτός δεν συγκράτησε την οργή του. Έπιασε ένα από τα αντικείμενα και το πέταξε πίσω προς τους οπαδούς της Σταντάρ, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά.

inner

Ο διαιτητής διέκοψε για περίπου 15 λεπτά το παιχνίδι και… μάζεψε δεκάδες αναπτήρες και μπρελόκ μπροστά από την εστία του Πενετέου.

inner

inner

Και όλα αυτά ήταν μόνο η αρχή! Έξι λεπτά μετά την επανέναρξη του ματς ο Ορλάντο Σα έκανε το 3-1, με τους οπαδούς να ρίχνουν αυτή τη φορά προς την μεριά του Πενετό κροτίδα, που έσκασε δίπλα του.

inner

Το ματς διεκόπη προσωρινά για δεύτερη φορά, για διαβουλεύσεις σχετικά με το μέλλον του παιχνιδιού, αλλά και για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον γκολκίπερ. Μετά από εκκλήσεις ιθυνόντων της Σταντάρ για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, οι ομάδες ξεκίνησαν ξανά την προσπάθεια να παίξουν μπάλα. Αυτή τη φορά ήταν οι σειρά των οπαδών της Σαρλερουά να ξεφύγει, οδηγώντας το ματς στην οριστική διακοπή στο 70’.

inner

inner

 

Πηγή: sport-fm.gr

To Top