“Χάρηκα για την πρόταση του Άρη, θα φτιάξουμε καλή ομάδα”

Ο Αντρέι Κράβαρικ αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους επέλεξε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη και ανέλυσε κάποιες από τις σκέψεις του για την ομάδα της νέας σεζόν.

Ο νέος προπονητής της ομάδας βόλεϊ των κίτρινων μίλησε στον “Αρένα”. Αναλυτικά όσα είπε για τον Άρη:

Για το ενδιαφέρον του Άρη: «Είναι αλήθεια. Δέχθηκε πρόταση πριν από 14 μέρες και δεν κρύβω ότι ήταν η μοναδική πρόταση από την Ελλάδα. Δέχθηκε προτάσεις από Πολωνία και Σλοβακία αλλά είναι κάτι πολύ δυνατό που με κρατάει στην Ελλάδα. Η οικογένεια μου και η κόρη μου. Δούλεψα πολλά χρόνια στον Ηρακλή αλλά πλέον άλλαξαν κάποια πράγματα. Δεν κρύβω ότι ήθελα να συνεχίσω ως προπονητής στην πρώτη κατηγορία. Χάρηκα αρκετά που δέχθηκα τουλάχιστον μία πρόταση από τον Άρη».

Για τον Άρη: «Έχουμε κάνει αρκετές επαφές. Πιστεύω ότι θα έχει μία ομάδα σαν την περσινή πάνω-κάτω. Βλέπουμε πως είναι τα πράγματα. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμη με τις μεταγραφές αλλά ελπίζω ότι φτιάχνοντας μία ομάδα με μικρό μπάτζετ θα μπορέσουμε να κάνουμε μία καλή ομάδα. Προφορικά έχουμε μιλήσει με αρκετούς παίκτες. Υπάρχει  θέμα και με τον Χατζηπαραδείση”.

To Top