ΜΠΑΣΚΕΤ

Χάρις: “Έχω μπροστά μου μια μεγάλη ευκαιρία”

Ο Ραμόν Χάρις έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις λίγο μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, υπογραμμίζοντας πως ξέρει πολύ καλά που έχει έρθει και πόσο μεγάλη είναι η ευκαιρία στην καριέρα του!

Ο Αμερικανός τόνισε: “Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου ο κόουτς Αγγέλου, το ότι ο Άρης θα αγωνιστεί στην Ευρώπη και φυσικά η παράδοση που έχει η ομάδα. Ξέρω ότι θα δοκιμαστώ σε υψηλότερο επίπεδο, αντιλαμβάνομαι ότι έχω μπροστά μου μια μεγάλη ευκαιρία και θα προσπαθήσω να την εκμεταλλευτώ. Δεν υπόσχομαι τίποτε περισσότερο από το ότι θα δίνω τα πάντα σε κάθε αγώνα. Θα κάνω ότι μου ζητήσει ο κόουτς”.

Ρωτήθηκε για την ομάδα και το υπόλοιπο ρόστερ και απάντησε: “Γνωρίζω όλα τα παιδιά καθώς πέρυσι ήταν στο Πρωτάθλημα. Έχουμε δουλειά μπροστά μας. Το πλεονέκτημά μας είναι ότι, όλο το ρόστερ βρίσκεται εδώ κι έχουμε τη δυνατότητα να βρούμε σύντομα χημεία” και κατέληξε: “Γενικά ξέρω το περιβάλλον καθώς πέρυσι αντιμετώπισα τον Άρη και διαπίστωσα την αγάπη αλλά και το υψηλό επίπεδο υποστήριξης από τους φιλάθλους”.

To Top