ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χάρις αντί Άτιτς στην ΑΕΚ για το πρωτάθλημα

Ο Μάνι Χάρις ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και δηλώθηκε από την ΑΕΚ στην Stoiximan.gr Basket League στην θέση του Έντιν Άτιτς.

στιγμή που περίμεναν πώς και πώς οι φίλοι της ΑΕΚ. Αύριο (21/10) θα έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία να δουν με τα “κιτρινόμαυρα” τον Μάνι Χάρις!

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα και κρίθηκε ότι πλέον είναι 100% υγιής, άρα μπορεί να πάρει μέρος στους αγώνες της ομάδας. Έτσι, η “Ένωση” αποφάσισε να τον δηλώσει κανονικά για την Stoiximan.gr Basket League. Όσο για τον παίκτη που έμεινε εκτός; Αυτός τελικά, όπως αναμενόταν ήταν ο Έντιν Άτιτς, ο οποίος προς το παρόν θα συμμετέχει μόνο στους αγώνες του Basktetball Champions League.

Η προσθήκη του Χάρις αναμένεται να αλλάξει αρκετά στο ροτέισον της ΑΕΚ. Κι αυτό γιατί ο Αμερικανός προβλέπεται να έχει σαφώς μεγαλύτερο ρόλο από αυτόν που είχε ο Άτιτς, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Πλέον η εξάδα των ξένων της ΑΕΚ είναι η εξής: Μάικ Γκριν, Μάνι Χάρις, Κέλσι Μπάρλοου, Μπάντζα Σι, Ντελρόι Τζέιμς, Τσινένελου Ελόνου.

Πηγή: sport24.gr

To Top