Χάρι Κέιν: Έφτασε τα 176 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ και ξεπέρασε τον Τιερί Ανρί

Ο Χάρι Κέιν πέτυχε δύο τέρματα στο παιχνίδι της Τότεναμ απέναντι στην Έβερτον, στη νίκη των «σπιρουνιών» με 5-0 και έφτασε τα 176 συνολικά στην Πρέμιερ Λιγκ, ξεπερνώντας τον Τιερί Ανρί και φτάνοντας στην 6η θέση του πίνακα των σκόρερ.

Η Τότεναμ ήταν καταιγιστική, εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην άμυνα της Έβερτον και εν τέλει την φιλοδώρησε με 5 τέρματα, παίρνοντας πίσω την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία που χάθηκε στο παιχνίδι με την Μίντλεσμπρο για το FA Cup.

Στην αναμέτρηση, ο Χάρι Κέιν, που δεν κατάφερε να σκοράρει για το κύπελλο, επέστρεψε στα γκολ, σκοράροντας αρχικά το 3-0 και στη συνέχεια διαμόρφωσε το τελικό 5-0, φτάνοντας τα 176 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Άγγλος επιθετικός ξεπέρασε τον Τιερί Ανρί στην 6η θέση του πίνακα των σκόρερ και πλέον βρίσκεται μόλις 1 τέρμα πίσω από τον Φρανκ Λάμπαρντ, τον προπονητή που αντιμετώπισε και διέλυσε η ομάδα του.

Μάλιστα, στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ, βρίσκεται φυσικά ο Άλαν Σίρερ, με 260 τέρματα, μόλις 84 περισσότερα από τον επιθετικό της Τότεναμ. Θα μπορέσει ο Κέιν να ξεπεράσει το θρύλο του αγγλικού ποδοσφαίρου; Στα 28 του, έχει ακόμα αρκετές σεζόν μπροστά του και μένει να το αποδείξει.

To Top