“Χάσαμε από τον Άρη στο 92΄, τι να κάναμε δηλαδή; Δεν πέσαμε χθες…”

Λίγες ώρες μετά την ήττα (0-1) της Αναγέννησης Καρδίτσας από τον Άρη που οδήγησε στον υποβιβασμό, ο Γιώργος Βαζάκας μίλησε στο flnews.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Ο προπονητής των Θεσσαλών υποστήριξε ότι η ομάδα του έπεσε στη Γ’ Εθνική όχι γιατί έχασε από τους Θεσσαλονικείς, αλλά διότι επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών λόγω της επιτήρησης. Ο Γρεβενιώτης τεχνικός ξέσπασε με αφορμή τα προβλήματα που συνάντησε στην ομάδα του.

Η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Οι παίκτες όλη τη χρονιά έδωσαν και την ψυχή τους. Αγωνιστικά κράτησαν την ομάδα στην κατηγορία με 40 βαθμούς. Η κατηγορία δεν χάθηκε επειδή χάσαμε από τον Άρη, αλλά γιατί αφαιρέθηκαν έξι βαθμοί. Χάσαμε στο 92′ από τον Άρη, τι να κάνουμε δηλαδή; Η ομάδα έπεσε λόγω της αφαίρεσης βαθμών, αλλιώς θα υποβιβαζόταν ο Αιγινιακός.

Δεν μπορώ να καταλογίσω τίποτα στους παίκτες. Αυτό που έγινε εφέτος, είναι να γραφτεί στην ιστορία, ο τρόπος που έφτασε μέχρι εδώ η ομάδα. Όλοι απλήρωτοι, εκατοντάδες προβλήματα. Στην ισοβαθμία με τον Αιγινιακό, έπεφτε ο Αιγινιακός. Αυτό που συνάντησα, δεν το έχω ξαναζήσει πουθενά σε άλλη ομάδα. Τα παιδιά έκαναν άθλο. Σώθηκαν αγωνιστικά και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Κάτι άλλο δεν αξίζει να πούμε τώρα».

To Top