«Χάσαμε για ένα… κλικ, όσο υπάρχουν αγώνες θα ελπίζουμε»

Ικανοποιημένος από την απόδοση της γυναικείας ομάδας του Άρη, παρά την ήττα με 2-3 από τον ΕΟ Σταυρούπολης, έμεινε ο υπηρεσιακός προπονητής Γιάννης Σούρβαλης, ο οποίος μίλησε στο PRESSARIS μετά το τέλος του αγώνα.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο κ. Σούρβαλης είπε: «Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα, στο οποίο δείξαμε θέληση, παλέψαμε, αλλά το χάσαμε στις λεπτομέρειες. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον πρωτοπόρο του ομίλου μας, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες έδειξαν καλά στοιχεία και κρίθηκε τελικά στο 5ο σετ».

Αναφορικά με την σημαντική χαμένη ευκαιρία του Άρη να πλησιάσει στην κορυφή, σημείωσε: «Βάσει της απόδοσής μας, το σημερινό παιχνίδι ήταν σίγουρα μία καλή ευκαιρία για εμάς από την στιγμή που αντιμετωπίζαμε τον πρωτοπόρο. Ένα ‘κλικ’ ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά, το οποίο οδήγησε τελικά τον αντίπαλο στη νίκη. Εγώ, ωστόσο, είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση και από τη διάθεση που έδειξαν τα κορίτσια».

Όσο για το αν έχει χαθεί το… τρένο της ανόδου, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όσο υπάρχουν αγώνες, τόσο υπάρχει και η ελπίδα. Αυτό είναι κάτι που πιστεύω και το ακολουθώ πάντα. Είναι δύσκολο, βέβαια, αυτή τη στιγμή να μιλάμε για άνοδο, αλλά σίγουρα υπάρχει ακόμα δρόμος».

To Top