ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάσανε την μπάλα στην Αθήνα: “Γιατί δεν έστηνες το ΑΕΚ-Άρης;” (video)

Στην Αθήνα χάσανε την μπάλα. Νομίζουν ότι όλες οι ομάδες είναι σαν κάποιος ντεμέκ αδικημένους και ότι όλες οι ομάδες μπορούν να… στηθούν. Ο Άρης πάντως, ο πιο περήφανος σύλλογος της χώρας, σίγουρα δεν είναι από τις ομάδες του κατεστημένου και της παράγκας που θα έμπαινε σε… μαγειρέματα αποτελεσμάτων.

Γιατί έγινε αυτός ο πρόλογος; Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην ραδιοφωνική εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη, ο Νίκος Λυμπερόπουλος αναφερόμενος στο διάστημα προεδρίας του Ντέμη στην ΑΕΚ είπε: «Με όλα αυτά που βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες, με το πρωτάθλημα που δεν γίνεται με τους εμπρησμούς σπιτιών, με όλη αυτή την χαώδη κατάσταση θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση: Δεν μπορούσες να στήσεις δύο παιχνίδια να πάρουμε δύο πρωταθλήματα; Με τον Άρη το 2008 και τον Ιωνικό το 2005; Αν γυρνούσες τον χρόνο πίσω τι θα έκανες;».

Η απάντηση του Ντέμη ήταν: «Δεν θα μπορούσα ποτέ να το κάνω αυτό. Πρωτάθλημα με στημένα ματς, δεν είναι πρωτάθλημα. Αν κερδίζεις με στημένα και τέτοιο τρόπο, Νίκο, δεν είναι πρωτάθλημα».

Φυσικά κάποιος θα πρέπει να υπενθυμίσει στους ευνοημένους της Αθήνας ότι και να… ήθελαν, ποτέ ο Άρης δεν μπήκε και δεν θα μπει σε τέτοια παιχνίδια.

Για την ιστορία, προφανώς η… παρέα αναφέρθηκε στο ΑΕΚ-Άρης (1-1) το 2008, όταν ισοφάρισε στο 88′ ο Τιάγκο Ζεντίλ.

Δείτε εδώ:

 

To Top