ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χαβίτο: “Θέλω Άρη, η Θεσσαλονίκη δεύτερο σπίτι μου”

Η παρουσία του Φρανσίσκο Χαβίτο στο παιχνίδι Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Άρης, ενίσχυσε τη φημολογία που θέλει τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να επιστρέφει στον αγαπημένο του Άρη.

Ο 33χρονος άσος αγωνίζεται φέτος στον Πανθρακικό, ο οποίος έχει ήδη αποχαιρετήσει τη μεγάλη κατηγορία και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Άρη.

Με δηλώσεις του στον “Arena FM 89,4” τόνισε: “Είχα ρεπό και πήγα να δω τον αγώνα του Άρη μαζί με την οικογένεια. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Περιμένω τον Άρη. Εγώ θέλω αλλά θα δούμε. Αυτή η κατηγορία αν έχεις ποιότητα και είσαι έξυπνος δεν έχεις πρόβλημα. Η ομάδα δεν έπαιξε πολύ καλά, αλλά άμα η άλλη ομάδα περιμένει όλη πίσω δε βοηθάει αυτό. Τελικά πήραμε το αποτέλεσμα και αυτό μετράει. Μίλησα με κάποια παιδιά από τον Άρη που ξέρω από παλιά. Η Θεσσαλονίκη είναι σαν δεύτερο σπίτι μου. Θα μείνω εδώ γιατί τα παιδιά έχουν σχολείο”.

Και συνέχισε: “Δεν έχω μιλήσει με τον Αναστόπουλο, ούτε έχω μιλήσει με τον κύριο Καρυπίδη. Περιμένει να ανεβεί η ομάδα και μετά θα ξεκινήσει να φτιάχνει την ομάδα. Όπου πάω έρχεται κόσμος του Άρη να μου δώσει αγάπη. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Έμαθα και ελληνικά. Είμαστε πολλά χρόνια εδώ. Τα παιδιά μιλάνε καλύτερα ελληνικά από μένα”.

To Top