ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χαβίτο: «Πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, μπορούμε! Με Ατλέτικο μας είχε σφυρίξει σωστά ο Μπέμπεκ»

Ο Φρανθίσκο Χαβίτο μέλος του Άρη στην τελευταία νίκη επί του Ολυμπιακού και παρών στον θρίαμβο της Μαδρίτης με διαιτητή τον Μπέμπεκ, μίλησε για το αυριανό ματς και όχι μόνο.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7:

Για το αν είναι εκείνος και η οικογένεια του υγιείς:

Είμαστε όλοι καλά. Τώρα πρέπει να προσέχουμε μέχρι να έρθει το εμβόλιο. Εγώ είχα ένα θέμα στον ώμο αλλά είμαι καλύτερα.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και αν είναι η ευκαιρία του Άρη να τον κερδίσει μετά από δέκα χρόνια, τότε που ήταν κι αυτός στην ομάδα στο 2-0:

Πέρασε δυσκολίες η ομάδα. Υπήρχαν χρόνια που παίξαμε καλά και δεν κερδίσαμε. Αν η ομάδα όμως συνεχίζει να παίζει καλά και να ανεβαίνει, μπορούμε. Πρέπει να κερδίσουμε. Παίζουν όμως πολλά ρόλο, η διαιτησία, ποιοι θα πάρουν κάρτα, η τύχη.

Για τον Μπέμπεκ που θα σφυρίξει το Άρης-Ολυμπιακός και ήταν διαιτητής και στον θρίαμβο της Μαδρίτης:

Να μας δώσει και άλλο πέναλτι να κερδίσουμε και το Σάββατο (γέλια). Ήταν καλή η διαιτησία όταν τον είχαμε αντιμετωπίσει, γενικά είναι διαφορετικά στην Ευρώπη. Βέβαια τώρα με το VAR δεν θα έπρεπε να γίνονται λάθη πουθενά. Ακόμη και διαιτητές στην Ισπανία το βλέπουν, το ξαναβλέπουν και κάνουν λάθη. Δεν καταλαβαίνω, έχει χρόνο να το δεις καθαρά και κάνεις λάθος.

Για το αν βοηθάει το VAR:

Σίγουρα βοηθάει, κάνει λάθος κάποιες στιγμές αλλά όχι πάντα. Πρέπει να έχει

Για το πόσο επηρεάζει τους παίκτες του Άρη η πρώτη θέση:

Να κοιτάει να κάνει καλό αγώνα. Να μην κοιτάει αν είναι πρώτος η δεύτερος, να παίζει το παιχνίδι του, να παίρνει τους τρεις βαθμούς, ή έστω να μην χάνει στην κακή του μέρα. Να παίζει σαν να ξεκίνησε τώρα το πρωτάθλημα. Ακόμη και να κερδίσει η ομάδα τον Ολυμπιακό πρέπει να παίζει κάθε αγώνα από το μηδέν, χωρίς να χαλαρώσει.

Για το αν ο Άρης έχει το προβάδισμα:

Είναι καλή στιγμή για τον Άρη. Ο Ολυμπιακός δεν έχει βασικούς παίκτες, άλλοι που θα παίξουν θα είναι ανέτοιμοι και άλλοι κουρασμένοι. Φέτος βέβαια περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή. Γιατί την Παρασκευή είναι όλα καλά και το Σάββατο σου λείπουν πέντε παίκτες.

Για τον Λόπεθ:

Με δουλειά θα έρθουν και τα γκολ και οι ασίστ και όλα. Το γκολ θα έρθει. Έχει φάσεις στο πρωτάθλημα που ο καλύτερος επιθετικός δεν βάζει γκολ με το καλύτερο σουτ του κόσμου, και άλλες φορές που θα μπει με… ριμπάουντ. Το σημαντικό είναι να μην πέφτει η ψυχολογία. Να το πιστεύει πάντα και κάποια στιγμή θα έρθει.

Για το αν θα ήθελε να έρθει στην Ελλάδα:

Θέλουμε πολύ να πάμε στην Ελλάδα, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε την ευκαιρία. Να πάρει ο Άρης το πρωτάθλημα και θα είμαστε όλοι μαζί στην Θεσσαλονίκη να το πανηγυρίσουμε.

To Top