Χαβίτο: “Στον Άρη πέρασα τα καλύτερα μου χρόνια, δεν θα αγωνιζόμουν ποτέ στον ΠΑΟΚ”

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη Χαβίτο, ο οποίος  πλέον αγωνίζεται στην Ισπανία μίλησε για τις ωραίες στιγμές που πέρασε στον Άρη και παραδέχτηκε ότι ήταν τα επτά καλύτερα χρόνια της καριέρας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον “Αρένα”:

Για την επιτυχία του Άρη κόντρα στην Σαραγόσα με δικό του γκολ: «Είναι μια από τις πιο μεγάλες στιγμές στην καριέρα μου και στην ζωή μου γενικότερα εννοείται ότι το θυμάμαι και δεν πρόκειται να το ξεχάσω. Θυμάμαι τα πάντα, όλοι ήταν τόσο χαρούμενοι, την τρέλα που επικρατούσα, τα τρελά πανηγύρια που κάναμε, πραγματικά ιστορικές στιγμές.

Για το γκολ κόντρα στην Ατλέτικο: «Είναι πραγματικά τα δυο καλύτερα γκολ της καριέρας μου. Είχα μεγάλη τύχη κόντρα σε Ισπανικές ομάδες».

Για τα 7 χρόνια που πέρασε στον Άρη: «Ήρθα παιδί και έφυγα άνδρας. Έχω πάρα πολλές αναμνήσεις και κακές και καλές, ήταν η καλύτερη μου περίοδος , είχα ξεχωριστές στιγμές. Πέρασα πολύ καλά και εγώ και η οικογένεια μου , έκανα φίλους και έχω ακόμα επαφές με ανθρώπους που γνώρισα εκεί».

Για το άμα είναι πιθανό να ξαναγυρίσει κάποια στιγμή για λογαριασμό του Άρη: «Γιατί όχι; Αγαπάω την πόλη, αγαπάω τον κόσμο και εννοείτε ότι αγαπάω την ομάδα. Αν ευνοήσουν οι συνθήκες θα ήταν μεγάλη μου χαρά να ξαναγυρίσω στην Ελλάδα».

Θα επέστρεφες να παίξεις για τον ΠΑΟΚ: «Δύσκολο αυτό, νομίζω ότι δεν θα το έκανα, άλλωστε είμαι Άρης οπότε εκεί θα ήθελα να αγωνιστώ ξανά».

Για την αγάπη του κόσμου του Άρη: «Πήρα πολύ αγάπη από τον κόσμο , θυμάμαι ότι πάντα παίζαμε σε γεμάτα γήπεδα, ο κόσμος ήταν πάντα πολύ κοντά σε μας και ακόμα και στον δρόμο μας έδειχναν την μεγάλη τους αγάπη. Όταν είχα έρθει μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση η ατμόσφαιρα, τα καπνογόνα, ήταν κάτι διαφορετικό για μένα που δεν το είχα ζήσει αλλού».

To Top