ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χαβίτο στο PRESSARIS: “Επιστρέφω στο δεύτερο σπίτι μου…”!

Το φιλικό της Μικτής Αγάπης – Άρη (5 Μαΐου) αποτελεί μια όαση στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο εμπνευστής του, Φρανθίσκο Χαβίτο μίλησε στο PRESSARIS για το μεγάλο στοίχημα να επιστρέψουν οι οικογένειες στα γήπεδα και φυσικά για την μεγάλη του αγάπη τον Άρη…

Για το πώς γεννήθηκε η ιδέα του φιλικού μας είπε: “Την ιδέα για το φιλικό της αγάπης την έριξε αρχικά η γυναίκα μου. Γεννήθηκε από την ανάγκη να προσφέρουμε στον συνάνθρωπό μας, αλλά και να στείλουμε ένα μήνυμα την ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μας πονάνε. Πρέπει επιτέλους να μπορεί μια οικογένεια να μπορεί να πηγαίνει στους αγώνες, να βλέπει ποδόσφαιρο και να το απολαμβάνει, μακριά από τη βία και τα όσα ακούγονται. Έχω και γω δυο κορίτσια και θέλω να μπορούν όλοι να πηγαίνουν άφοβα στο γήπεδο”.

Για το κάλεσμα στους παίκτες: “Μίλησα με πολλούς ποδοσφαιριστές, Έλληνες και ξένους και με χαρά μου είπαν ότι θα δώσουν το παρών στο Κλεάνθης Βικελίδης. Θα είναι μια φιλανθρωπική όμορφη βραδιά, όπου θα συνδυάσουμε αγάπη για τον άνθρωπο και ποδόσφαιρο. Τι καλύτερο;”

Για τη σχέση του με τον Φουστέρ: “Με την ιδέα ενθουσιάστηκε και ο φίλος μου, ο Φουστέρ, αλλά επειδή ο Ολυμπιακός παίζει δυο μέρες μετά το φιλικό στον τελικό κυπέλλου, δεν θα μπορέσει να έρθει. Θα στείλει, όμως, τη φανέλα του για την δημοπρασία και όπως μου είπε το μυαλό του θα είναι μαζί μας”.

Για την επιστροφή του ίδιου: ” Για μένα θα είναι ξεχωριστό το παιχνίδι μια και θα επιστρέψω στο δεύτερο… σπίτι μου. Έτσι νιώθω το γήπεδο του Άρη. Θα ξαναδώ φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Πολλοί με ρωτούν εάν θα αγωνιστώ και πάλι στα κιτρινόμαυρα. Αν με καλέσουν φέτος δεν έχω κανένα πρόβλημα να επιστρέψω στον Άρη. Είμαι εδώ για τον Άρη, το έχω ξαναπεί…”.

To Top