Χαλάει η αγοραπωλησία του Απόλλωνα με… καταγγελίες

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Απόλλωνας θα περνούσε στα χέρια του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, η πλευρά του Ελληνα επιχειρηματία με έγγραφό της καταγγέλλει τον Ερασιτέχνη για σκόπιμη καθυστέρηση και του στέλνει τελεσίγραφο!

Όπως μετέδωσε το sentragoal.gr: “Μετά την ακύρωση του ραντεβού της Τρίτης (13/5), ο Μονεμβασιώτης ενημέρωσε πως Βενέτης ΑΒΕΕΤ αποσύρεται, την ώρα μάλιστα που είναι ο μοναδικός ενδιαφερόμενος για την «Ελαφρά Ταξιαρχία»!

Οπως υποστηρίζει η πλευρά του επιχειρηματία, έχει παρέλθει ένας μήνας από την ημέρα που εξέφρασε ενδιαφέρον για να πάρει τις μετοχές του Βελλή και ο Ερασιτέχνης υψώνει σκοπέλους. Ο «Βενέτης» δεν το παρατάει όμως και θέτει εναλλακτικό σχέδιο, έτσι ώστε να αποκτηθούν οι μετοχές μέσω θυγατρικής, ωστόσο, τα περιθώρια στενεύουν καθώς περιμένει απάντηση μέσα σε λίγα 24ωρα…”

Εκεί λοιπόν που όλα έδειχναν ότι όλες οι πλευρές, Ερασιτέχνης, Μονεμβασιώτης και Βελλής τα είχαν βρει, πάει να γίνει η ανατροπή και να χαλάσει το deal…

Το μπαλάκι πλέον πάει στον Ερασιτέχνη, ο οποίος συνεδρίασε και σήμερα (14/5) Τετάρτη για να αποφασίσει για τις περαιτέρω κινήσεις του στο θέμα.

To Top