ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χαλάρωμα και από την Τρίτη σε ρυθμούς Νέστου…

Πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας ακολούθησαν σήμερα όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκε χθες με την ΑΠΕ Λαγκαδά. Για αύριο, Δευτέρα, υπάρχει προγραμματισμένο ρεπό με την επιστροφή στις προπονήσεις να έχει οριοθετηθεί χρονικά για την Τρίτη το απόγευμα, όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Νέστο Χρυσούπολης την ερχόμενη Κυριακή.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το ποδοσφαιρικό τμήμα:

Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με την Α.Π.Ε. Λαγκαδά στο Κλεάνθης Βικελίδης ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Νίκος Τσουμάνης (να θυμίσουμε ότι υπέστη θλάση α’ προς β’ βαθμού του ορθού μηριαίου του τετρακεφάλου στον αγώνα με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων) ακολούθησε και σήμερα ειδικό ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Αύριο, Δευτέρα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό.

Στις προπονήσεις θα επανέλθουν την Τρίτη (27/10) με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Νέστο Χρυσούπολης, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος)”.

To Top