Χαλαρή μέρα με αγώνες κυπέλλου

Ημέρα Κυπέλλου η σημερινή με 4 αναμετρήσεις να ανοίγουν την αυλαία του β’ μέρους της φάσης των «32». Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν εύκολο έργο, ενώ το παιχνίδι που έχουμε ξεχωρίσει είναι το Νίκη Βόλου – Πανθρακικός, όπου επιλέξαμε τον «Άσσο» Draw No Bet (draw no bet σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας).

Η ομάδα του Βόλου θα κάνει τη μεγάλη προσπάθεια να υπερκεράσει το εις βάρος της 2-0 του πρώτου αγώνα. Η ομάδα του Στέλιου Μανωλά βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα και θα τα δώσει όλα απο το πρώτο λεπτό ώστε να πάρει προβάδισμα κόντρα σε μία ομάδα που προέρχεται απο επιτυχίες, ωστόσο φαίνεται αρκετά κουρασμένη και θα αγωνιστεί χωρίς 7 βασικούς ποδοσφαιριστές, με πιο σημαντική απουσία αυτή του αριχσκόρερ της Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Συνεχίζοντας στα «Μονά» η πρόταση της ημέρας είναι ο «Ασσος» Draw No Bet στην αναμέτρηση Ουντινέζε – Φιορεντίνα. Το σκορ του πρώτου αγώνα στη Φλωρεντία ήταν 2-1 και οι παίκτες του Γκουϊντολίν, που δεν παίρνει αψήφιστα τον θεσμό θα κυνηγήσουν τη νίκη έστω και με 1-0 που θα τους φέρουν στην επόμενη φάση με αντίπαλο τη Ρόμα.

Στις «Μπόμπες» τέλος εχουμε κρατήσει το 1Χ της Ολανένσε με αντίπαλο την Μπενφίκα σε απόδοση 3.00 για το θεσμό του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας. Είναι η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Λιγκ Καπ, ενός θεσμού που παραδοσιακά στην Πορτογαλία γεννά εκπλήξεις. Η Μπενφίκα έχει τον τίτλο του φαβορί, έχει όμως και απουσίες, για αυτό θα στηρίξουμε τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων που με τον Κονσεϊσάο στον πάγκο δείχνουν πως ξέρουν τον τρόπο να παίρνουν αποτελέσματα απο μεγάλους αντιπάλους.

Στο Μπάσκετ τώρα έχουμε επιλέξει 3 σημεία για την κατηγορία EU Basket. Δείτε εδώ αναλυτικά τις σημερινές προτάσεις του tipster μας.

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, ενημερωθείτε για τα Aποτελέσματα  Στοιχήματος, συμβουλευτείτε όλες τις βαθμολογίες και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat.

To Top