Χαλιαμπάλιας: “Χρειάζονται άνθρωποι με πράξεις στον Άρη, έξυπνος άνθρωπος και επιχειρηματίας ο Καρυπίδης”

Ο Σάββας Χαλιαμπάλιας, χορηγός του Άρης στις δύσκολες εποχές, πιστός φίλος των κιτρινόμαυρων και υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης μίλησε για την κιτρινόμαυρη επικαιρότητα και όχι μόνο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για το ότι είναι από τους ανθρώπους που μιλάνε με “πράξεις”:

Μόνο οι πράξεις είναι αυτές που μένουν, τα λόγια είναι εύκολα τα λέμε και φεύγουν.

Για την βοήθεια του στον Άρη ακόμα και στα δύσκολα χρόνια:

Καταρχάς μένουμε στο Χαριλάου, οι δυο μου κόρες ήταν στο βόλεϊ του Άρη, ο γιος μου είναι επίσης οπαδός του Άρη. Δεν χρειάστηκε πολύ να φτάσουμε σε αυτή την πράξη.

Ήταν αυθόρμητη ενέργεια. Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται. Βοηθήσαμε κι εμείς όσο μπορούσαμε και δεν ζητήσαμε τίποτα ανταποδοτικό. Ούτως ή άλλως τα παιδιά μου Χαριλιώτες είναι και εγώ ο ίδιος.

Για την φετινή χρονιά:

Σίγουρα μου δίνει την αίσθηση ικανοποίησης και προχθές ήμουν στο γήπεδο. Χάρηκα που είδα αυτή την ατμόσφαιρα αν και έβρεχε. Τα παιδιά με παλμό, αυτά τα πράγματα είναι που σε αναπτερώνουν και αξίζει να υποστηρίζεις μια τέτοια ομάδα.

Τον πιστεύω σαν σύλλογο. Είδα και προχθές τα παιδιά συνέχιζαν, φώναζαν με ψυχή, με σθένος μέσα στην βροχή και συγκινήθηκα.

Μια μεγάλη αγκαλιά ο Άρης. Πιστεύω ότι επιτελεί και ένα κοινωνικό έργο, δηλαδή κρατάει τους φιλάθλους, το κόσμο. Του δίνει ένα στόχο

Για την σχέση του με τον Καρυπίδη:

Προσωπικά δεν τον γνωρίζω αλλά είμαι εντυπωσιασμένος από τις ενέργειες που έχει κάνει για τον Άρη. Έμαθα και τα καινούργια σχέδια για τα έργα του γηπέδου και πραγματικά είναι εκπληκτικό. Έβλεπα τις επενδύσεις που έχουν γίνει, που δεν είναι τρομακτικές επενδύσεις, Από έναν έξυπνο άνθρωπο, έξυπνο επιχειρηματία την πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Δεν έχει σημασία που δεν είναι ο μεγαλοεπιχειρηματίας, αυτά τα λεφτά που έχει βάλει και αυτές οι ενέργειες που έχει κάνει δείχνουν ότι παράγουν αποτέλεσμα και αυτό έχει σημασία

Για τον λόγο που αποφάσισε να διεκδικήσει τον δήμο Θεσσαλονίκης:

Έχω τα τρία μου παιδιά που ανέλαβαν την επιχείριση. Από την στιγμή που τρέχουν την επιχείριση, η αγάπη με την πόλη και το ότι μετά από 37 χρόνια δουλειά πιστεύω ότι μπορώ να πιστέψω ότι μπορώ να βοηθήσω την πόλη που αγαπώ.

Για τον λόγο που δεν είναι με κάποιο κόμμα

Τα κομματικά δεν έχουν σχέση με το πρόβλημα που έχεις στο παρκάρισμα και στα σκουπίδια. Το κόμμα το ενδιαφέρει να αποκομίσει πολιτικά οφέλη από μια κίνηση. Εμείς όμως ζούμε εδώ, εμείς είμαστε κάθε μέρα στην πόλη μας και πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.

Για το ότι ο κόσμος δεν εμπιστεύεται τους πολιτικούς:

Ο κόσμος σκέφτεται πονηρά γιατί έχει δει κάποια πράγματα. Εγώ αποδεικνύω με την ζωή μου και το έργο μου ότι έχω δουλειά να κάνω.

Είναι πολύ δύσκολο το να εκτίθεσαι στον κόσμο. Η πιο μεγάλη απόφαση ήταν το να βγω μπροστά. Αλλά αυτά που συμβαίνουν στην πόλη και την χώρα μας με έχουν εξοργίσει.

Αν μπορέσω να πείσω τους δημότες καλώς, αν όχι θα γυρίσω ξανά στις επιχειρήσεις μου.

To Top