Χαλκιά για Σάκκαρη: «Η Μαρία θα αντιμετωπίσει τη δύσκολη στιγμή της και θα επιστρέψει» (video)

Η Μαρία Σάκκαρη ξέσπασε σε κλάματα, μετά τον τρίτο σερί αποκλεισμό σε Grand Slam από τον 1ο γύρο, όμως η Φανή Χαλκιά εξέφρασε την άποψη πως η Ελληνίδα τενίστρια θα επανέλθει πιο δυνατή μετά από αυτή τη στιγμή.

«Η Μαρία είναι ένα καταπληκτικό κορίτσι, με πολύ μεγάλη ενσυναίσθηση, είμαι πολύ τυχερή που είναι φίλη μου. Αυτό το βάρος το έχουν όλοι οι αθλητές, γιατί θεωρούν προσδοκίες στους εαυτούς τους ή θεωρούν πως οι άλλοι έχουν τις προσδοκίες για να ανταπεξέλθουν σε επιδόσεις. Μόνοι μας, όμως, βάζουμε το ταβάνι μας σε κάθε διοργάνωση», ανέφερε αρχικά η πρώην πρωταθλήτρια του στίβου και Ολυμπιονίκης της Αθήνας το 2004 στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ.

«Το έχουμε δει αυτό να συμβαίνει. Είναι πολύ δυνατή, γιατί ο άνθρωπος που εκδηλώνει τα συναισθήματά του και κλαίει δημόσια, είναι ένας δυνατός άνθρωπος. Οι αδύναμοι πηγαίνουν σπίτι τους και κρύβονται. Το ξέσπασμα αυτό, ίσως, βοηθάει. Η Μαρία δεν κυκλοφορεί πολύ στην Ελλάδα, λόγω των ταξιδιών στο εξωτερικό, και δεν αντιλαμβάνεται την αγάπη που υπάρχει στο πρόσωπό της», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Έχω φτάσει σε ανάλογο σημείο. Έχω κάνει παύση. Δεν είναι εύκολο. Είναι μεγάλες οι απαιτήσεις, ίσως από άλλους και τους χορηγούς. Θεωρώ ότι είναι ένα ξέσπασμα, επειδή είναι πολύ δυνατή, και θα το αντιμετωπίσει στο μυαλό της. Αν λέγαμε πριν από χρόνια ότι θα έχουμε μία κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια στο τένις, δεν θα το πίστευε κανείς. Όταν οι αθλητές φέρουν στα ίσα μία δύσκολη στιγμή, το διαγράφουν και προχωρούν στην επόμενη μεγάλη στιγμή τους».

To Top