Χαλκιδική: Γνωστός ποδοσφαιριστής ο 42χρονος που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο

Ποδοσφαιριστής σε ομάδες της Χαλκιδικής ήταν ο άτυχος 42χρονος που έχασε τη ζωή του το πρωί της Δευτέρας στο 2,5 χιλιόμετρο της νέας επαρχιακής οδού Ν. Μουδανιών – Κασσάνδρας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μεταλλικά προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Πρόκειται για τον Στέλιο Αργυρίου, με καταγωγή απο την Καλλιθέα, που είχε αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της βόρειας Ελλάδας.

Ο άτυχος 42χρονος φόρεσε τη φανέλα ομάδων της Χαλκιδικής και συγκεκριμένα των Κάσσανδρου Καλλιθέας, Άρη Κασσανδρείας, Τορωναίου Αθύτου, Θύελλας Κρήνης, Ερμή Ποτιδαίας, Θερμαϊκού Πορταριάς, ΑΟ Σημάντρων, Αιγέα Πευκοχωρίου και Ηρακλή Νέας Φώκαιας.

 

 

Συλλυπητήρια εξέφρασαν αρκετές ομάδες της περιοχής:

1. ΑΙΓΕΑΣ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ:

Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι Συλλυπητήρια και θέλουμε να εκφράσουμε για το χαμό ενός φίλου και συμπαίκτη το Στέλιο Αργυρίου .
Ενα από τα καλύτερα παιδιά που πέρασαν από την ομάδα μας και κοσμούσαν το ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής και με την ποιότητα του σαν ποδοσφαιριστή αλλά και σαν άνθρωπο με το χαμόγελο να τον διακρίνει πάντα ,
Τα λόγια είναι περιττά πολλές φορές και το μόνο που θέλουμε να εκφράσουμε και σαν ομάδα Και εγώ προσωπικά είναι τα ειλικρινά θερμά συλλυπητήρια μας..
καλό ταξίδι φίλε Στελαρα..

Α.Σ ΑΙΓΕΑ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ

2. ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ:

Το Δ.Σ του ΑΡΗ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ και οι φίλαθλοί του,εκφράζουν την οδύνη τους για τον χαμό του αγαπημένου μας ποδοσφαιριστή Στέλιου Αργυρίου.

Από τα πιο αγαπημένα παιδιά του Χαλκιδικιώτικου ποδοσφαίρου έπαιξε στην ομάδα μας σε δύσκολες εποχές και συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Το Δ.Σ του Α.Σ ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ

3. ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ:

Το Δ.Σ. και όλη η οικογένεια του Α.Σ. Θερμαϊκού Πορταριας εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του Στέλιου Αργυρίου. Καλο παράδεισο φίλε Στέλιο.

4. Α.Ο. ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ:

Το Δ.Σ του Α.Ο.Σ και οι φίλαθλοί του,εκφράζουν την οδύνη τους για τον χαμό του αγαπημένου μας ποδοσφαιριστή Στέλιου Αργυρίου.

Από τα πιο αγαπημένα παιδιά του Χαλκιδικιώτικου ποδοσφαίρου έπαιξε στην ομάδα μας σε δύσκολες εποχές και συνέβαλε τα μέγιστα.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Το Δ.Σ του Α.Ο. ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ

To Top