Χαμένη ευκαιρία, υπό το βλέμμα του Πρόμπιερζ (photogallery & video)

Σημαντική ευκαιρία για να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα απώλεσε σήμερα η Κ-20, η οποία γνώρισε την ήττα με 0-1 από τον Παναθηναϊκό στη Σουρωτή. Το «παρών» στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Λώλα έδωσε και ο Μίχαλ Πρόμπιερζ μαζί με τον μεταφραστή της ομάδας και τους συνεργάτες του, θέλοντας προφανώς να «σκανάρει» ιδίοις όμμασι τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Κ-20.

Το παιχνίδι στη μεγαλύτερή του διάρκεια ήταν μοιρασμένο και δε φέρει δάφνες ποιότητας, μια και οι καλές φάσεις που δημιούργησαν αμφότερες οι ομάδες στα 90 λεπτά του παιχνιδιού δεν ξεπερνούν τις εννιά. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι, που παρατάχθηκαν με τέσσερα στελέχη της Εθνικής Νέων (Κασαπάκη, Μαρινάκη, Φουρλάνο και Κουσίδη), αγωνίστηκαν για πάνω από 20 λεπτά με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω της αποβολής του Κουσίδη στο 69′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ακόμη, στα αρνητικά του ματς συγκαταλέγεται και ο τραυματισμός του Θάνου Τοπούζη, που πραγματοποίησε μαζί με τον Γιάννη Αγτζίδη το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Κ-20, στο 38΄της αναμέτρησης με συνέπεια να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου ως αναγκαστική αλλαγή. Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για θλάση στο δεξιό δικέφαλο και η σοβαρότητα του τραυματισμού θα προσδιοριστεί με ακρίβεια εντός των ημερών.

Στο αγωνιστικό μέρος οι «πράσινοι» απείλησαν αρκετά νωρίς την εστία του Άρη με δυνατό σουτ του Μουζακίτη στο 6′ το οποίο απομακρύνθηκε από τον Παπαδόπουλο. Στο 13′ ο Γιαννιτσάνης έπιασε το σουτ από πλεονεκτική θέση όμως ο νεαρός πορτιέρο των «κίτρινων» αποσόβησε τον κίνδυνο. Στο 24′ οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία όταν το σουτ που επιχείρησε ο Κανούλας, που αγωνίστηκε παρά την εμπύρετη ίωση που τον ταλαιπωρεί, πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 26′ σουτ του Γιαννιτσάνη εξουδετερώθηκε από τον Παπαδόπουλο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να πιέζουν κυρίως στο χώρο του κέντρου, χωρίς ωστόσο να πραγματοποιούν κάτι το αξιοσημείωτο. Στο 54′ ο Παπαδόπουλος, που πραγματοποίησε μία ακόμα καλή εμφάνιση κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας, είπε «όχι» σε σουτ του Λαγού στο 54′, ενώ τρία λεπτά αργότερα απομάκρυνε σε κόρνερ απευθείας εκτέλεση φάουλ που εκτέλεσε ο νεαρός ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού». Στο 59′ ωραίο σουτ του Κουρέλλα πέρασε δίπλα από το τέρμα του Ταμπάκη, ενώ στο 61΄κεφαλιά του Γιαννίτση έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κουρέλλα κατέληξε πάνω από την αντίπαλη εστία.

Αυτό που δεν κατάφεραν να πετύχουν οι παίκτες του Νίκου Πασσιαλή στα προηγούμενα 79 λεπτά, εκμεταλλευόμενοι τον παίκτη παραπάνω, το πέτυχε ο Παναθηναϊκός με σουτ του Μουζακίτη, ο οποίος δευτερόλεπτα νωρίτερα βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο ζητώντας την υπόδειξη φάουλ από τον διαιτητή Φωτιάδη της ΕΠΣ Σερρών.

Με την ήττα τους αυτή οι «κίτρινοι» παρέμειναν στους 19 βαθμούς και πλέον χρειάζεται να φορτσάρουν ακόμα περισσότερο στη συνέχεια του πρωταθλήματος για να πλησιάσουν στο στόχο της πρωτιάς, αρχής γενομένης από το ερχόμενο Σάββατο όπου φιλοξενούνται στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης.

ΑΡΗΣ: Παπαδόπουλος, Πολιανίδης (80′ Ζιγκερίδης), Αγτζίδης, Νταμαρλής, Γιαννίτσης, Καραγιάννης, Γιώρης, Κουρέλλας, Σουνάς (64′ Ρένια), Κανούλας, Τοπούζης (39′ Περήφανος).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ταμπάκης, Κασαπάκης, Μαρινάκης, Κάσας, Τριανταφυλλόπουλος (48′ Κοτζ), Λαγός, Μουζακίτης (89′ Δώνης), Φουρλάνος, Γιαννιτσάνης (81′ Καστράτι), Ντίαζ, Κουσίδης.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του PRESSARIS από την αναμέτρηση:
{gallery}karaoglanidis/k20_pao{/gallery}

Δείτε μια από τις σημαντικότερες ευκαιρίες του Άρη στο παιχνίδι:
{youtube}HTE7bvjrNjM|640|360|1{/youtube}

To Top