ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Χαμένος” ο Μέσι μετά το άστοχο πέναλτι (video)

“Χαμένος”, σε άλλο κόσμο, στον δικό του εν προκειμένω. Η παρακάμερα της αργεντίνικης τηλεόρασης ακολούθησε τον Λιονέλ Μέσι μετά το άστοχο πέναλτι στον τελικό του Copa America Centenario. Δείτε τις κινήσεις του Αργεντινού.

Δεν είναι μόνον η απελπισία του Λιονέλ Μέσι μετά το άστοχο πέναλτι στον τελικό του Copa America Centenario, ανάμεσα σε Αργεντινή και Χιλή, έτσι όπως την κατέγραψε η κάμερα της ζωντανής τηλεοπτικής μετάδοσης.

Μεγαλύτερη αξία έχει η παρακάμερα του “TycSports”. Αυτή που παρέμεινε “κολλημένη” πάνω στον Αργεντινό αστέρα και στην εκτέλεση πέναλτι των συμπαικτών του. Ο Μέσι έμοιαζε απελπισμένος, στον δικό του κόσμο, να μην μπορεί να πιστέψει ότι δεν σκόραρε.

Ούτε η παραίνεση του Ρομέρο, ούτε τα εμψυχωτικά λόγια του Μαστσεράνο ήταν ικανά να τον παρηγορήσουν, να τον ανακουφίσουν. Ο Μέσι πιάνει το κεφάλι του κι έχει το μυαλό του “κολλημένο” στο πέναλτι που έχασε, ακόμη κι όταν έρχεται η σειρά του Αγκουέρο.

Ο Αγκουέρο ευστοχεί, αλλά ο Μέσι είναι αλλού. Πάει λίγο πιο δίπλα από τους συμπαίκτες του, στη μοναξιά του. Μετά έρχεται ο Λούκας Μπίγλια. Ούτε αυτός τα καταφέρνει. Ο “Pulga” χάνει κάθε του ελπίδα και καταρρέει.

Δείτε εδώ το βίντεο με την παρακάμερα της αργεντίνικης τηλεόρασης

To Top