Χαμηλά η… μπάλα από Παπαδόπουλο: «Δεν κάναμε τίποτα, νίκη και στα Γιάννινα» είπε στους παίκτες

Σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται ο Σούλης Παπαδόπουλος προσπαθεί να κρατήσει χαμηλά την μπάλα, παρά την νίκη και το ευρύ 4-0 επί του Λεβαδειακού που γέμισε με οξυγόνο τους κίτρινους.

Ο 46χρονος προπονητής διαπίστωσε με ικανοποίηση ότι το κλίμα βελτιώθηκε αισθητά μέσα στις τελευταίες 48 ώρες, αλλά δείχνει να γνωρίζει πού βρίσκεται, πόσο δύσκολη είναι η αποστολή του και πόσο σοβαρή είναι.

Στην ομιλία του προς τους παίκτες ζήτησε το αυτονόητο, επαναλαμβάνοντας όσα είχε πει και μετά τον αγώνα στις δηλώσεις του. Δηλαδή ότι η ομάδα δεν έχει κάνει ακόμη τίποτα, δεν μπορεί να σταθεί μόνο σε μια νίκη, ενώ υπογράμμισε με έμφαση την ανάγκη να συνεχιστούν οι επιτυχίες και κόντρα στα Γιάννινα.

«Ξεχνάμε ήδη τη νίκη που κάναμε» είπε στους ποδοσφαιριστές υπογραμμίζοντας ότι «Δεν έχουμε κάνει ακόμη τίποτα», δίνοντας έμφαση στην νίκη επί του ΠΑΣ: «Μόνο αν κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι, θα μπορούμε να πούμε ότι κάναμε ένα βήμα μπροστά» είπε χαρακτηριστικά, στέλνοντας το δικό του μήνυμα με σαφήνεια.

Ο Παπαδόπουλος έδειξε να συναισθάνεται το βάρος της αποστολής που κουβαλάει ο ίδιος και η ομάδα και η προτελευταία θέση της βαθμολογίας δεν αφήνει πολλά περιθώρια για να χαλαρώσει κανείς.

 

 

To Top