ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξέρει και κρατάει χαμηλά την μπάλα…

Ο Δημήτρης Σπανός, είναι ο πρώτος που γνωρίζει, πως η χθεσινή εμφάνιση δεν ήταν τίποτα παραπάνω από αυτό που μπορεί να δώσει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο η ομάδα…

Ο Άρης έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης, για τα οποία χρειάζεται χρόνο ή ακόμα καλύτερα επίσημα ματς. Με τους συνεχόμενους αγώνες, οι παίκτες του θα αποκτήσουν ρυθμό και θα γίνουν ακόμα καλύτεροι, πάνω στο οποίο δουλεύει καθημερινά ο 48χρονος κόουτς.

Αυτός είναι και ο λόγος που φροντίζει συνεχώς να έχει… χαμηλά τη μπάλα. Ξέρει πόσο δύσκολο είναι στην αρχή να διατηρηθεί η ομάδα, απόλυτα συγκεντρωμένη.

“Το κάθε παιχνίδι θα πρέπει να το βλέπεις σαν το τελευταίο. Κερδίζεις και ανεβαίνεις. Αυτό θα κάνουμε και στη συνέχεια. Είναι σημαντικό σκορ, αλλά και το 1-0 τρεις βαθμούς δίνει…”, τόνισε χθες ο Αιγιώτης κόουτς, στέλνοντας μήνυμα του πως θα πρέπει, αλλά και θα παρουσιάζεται στν αγωνιστικό χώρο ο φετινός Άρης.

Ακολουθεί ένα εξαιρετικά δύσκολο ματς εκτός έδρας, με τα Τρίκαλα, εκεί όπου θέλει τους παίκτες του προσηλωμένους απόλυτα στον στόχο, διαγράφοντας οριστικά την εύκολη πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το μήνυμα ανωτερότητας που έστειλαν από νωρίς φέτος…

To Top