Χαμογέλασε ο Σούντγκρεν έναντι του Μπράμπετς στη νίκη-πρόκριση (1-0) της Σουηδίας για το Μουντιάλ (video)

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν έμεινε στον πάγκο και είδε την πρόκριση της Σουηδίας επί της Τσεχίας με 1-0 να έρχεται στο 20ο λεπτό της παράτασης. Εκεί “χτύπησε” ο Κουάισον στέλνοντας εκτός Μουντιάλ την ομάδα του Γιάκουμπ Μπράμπετς.

Οι Τσέχοι αποδείχθηκαν σκληρά καρύδια στην Σόλνα, είχαν ακυρωθέν γκολ του Κούστα στο 12ο λεπτό για φάουλ στο ξεκίνημα τις φάσεις και μία μεγάλη στιγμή με κεφαλιά του Σούτσεκ (59’).

Σε ένα σκληρό και κακό ποιοτικά ματς, οι Σουηδοί άρχισαν να παίρνουν μπροστά μετά το 60ό λεπτό χάρη στην φρεσκάδα που έφεραν οι αλλαγές από τον πάγκο.

Δύο αποκρούσεις του Βατσλίκ έστειλαν τον ημιτελικό στην παράταση, όμως εκεί οι Τσέχοι έμειναν από δυνάμεις.

Στο 110ο λεπτό ο Κουάισον άλλαξε την μπάλα υπέροχα με τον Ίσακ, πλάσαρε εύστοχα τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και με το γκολ αυτό η Σουηδία πήρε την μεγάλη πρόκριση, για τον τελικό κόντρα στην Πολωνία.

Σουηδία: Όλσεν, Ντάνιελσον, Νίλσον, Λίντελοφ, Μάρτιν Όλσον (61’ Μπένγκτσον), Έκνταλ (72’ Σβάνμπεργκ), Κρίστοφερ Όλσον (107’ Κάρλστρομ), Κλάεσον (61’ Κουάισον), Φόρσμπεργκ (115’ Ελάνγκα), Κουλουσέφσκι, Ίσακ (115’ Χελάντερ).

Τσεχία: Βατσλίκ, Ζίμα, Μπράμπετς, Χόλες, Σάντιλεκ (92’ Σικόρα), Σούτσεκ, Μπάρακ (92’ Κρέιτσι), Μάζοπουστ (76’ Χάβελ), Χλόζεκ (111’ Λινγκρ), Γιάνκτο (76’ Ματέγιου), Κούστα (83’ Πέκχαρτ).

To Top