ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαμόγελα για Ζουλ, ελπίδες για να παίξει με ΠΑΟΚ

Με ευχάριστα νέα από το μέτωπο του Ζαν Ζουλ συνεχίστηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Αρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Καμερουνέζος μετά από δύο εβδομάδες ακολούθησε για πρώτη φορά μέρος του προγράμματος και απέκτησε ελπίδες ώστε να είναι στην αποστολή του αγώνα της Τούμπας.

Ανάλογα με την παρουσία του τις επόμενες μέρες θα κρίνει ο Άκης Μάντζιος αν μπορεί να τον υπολογίζει για τα βασικά του πλάνα. Το γεγονός όμως ότι έχει χάσει αρκετές προπονήσεις αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την ώρα.

Οπως αναφέρει και η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ:

“Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ (ενεργοποίηση, παιχνίδι κατοχής μπάλας και παιχνίδι αμυντικής και επιθετικής τακτικής).

Στη σημερινή προπόνηση συμμετείχε ο Γιακούμπ Μπράμπετς, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Τσεχίας.

Ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό, που ανέβασε ακόμη περισσότερο ρυθμό, ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ενώ ο Κίκε Σαβέριο, από την πλευρά του, συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (17/09, 20:30)”

To Top