ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαμόγελα για Μαντσίνι! Έβγαλε μέρος του προγράμματος

Καλά ήταν τα νέα από τη σημερινή προπόνηση σε ότι αφορά τη συμμετοχή του Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο Αργεντίνος έβγαλε μέρος της προπόνησης, δείχνοντας ότι αυξάνονται οι πιθανότητες συμμετοχής του την Κυριακή.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης: “Με τον Ντάνιελ Μαντσίνι να ακολουθεί μέρος του προγράμματος, ολοκληρώθηκε η σημερινή πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, στην οποία το βάρος έπεσε στο κομμάτι της τακτικής.

Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο» ενόψει του κυριακάτικου αγώνα των Playoffs (3η Αγωνιστική) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης (03/04, 17:00)”.

Όπως έχουμε σημειώσει νωρίτερα, το τρέχον 48ωρο είναι κρίσιμο, μια και εφόσον μπορέσει να μπει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, θα φωνάξει παρών για τον αγώνα της Κυριακής.

Αν όχι τότε θα προστατευθεί και πάλι ώστε να είναι έτοιμος για το κρίσιμο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Αθήνα. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα για τον προπονητή του Άρη που έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του.

To Top