ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Χαμόγελα και… δώρα στην αναχώρηση του Άρη για Μέτσοβο (photos)

Στο Μέτσοβο θα παραμείνει για μία μέρα ο Άρης, δίνοντας εκεί αύριο το δεύτερό του φιλικό απέναντι στον Ολυμπιακό.

Οι «κιτρινόμαυροι» αναχώρησαν από την Καστοριά όπου διέμεναν τις τελευταίες οκτώ ημέρες με τις καλύτερες εντυπώσεις, κάτι που αντικατοπτρίζεται στο «αντίο» τους στους ανθρώπους του ξενοδοχείου.

Στην ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρεται συγκεκριμένα: «Η αποστολή του Άρη αναχώρησε πριν από λίγη ώρα για το Μέτσοβο, όπου αύριο (01/09, 13:30) θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο δεύτερο φιλικό της αγώνα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ομάδα του Πειραιά, οι “κίτρινοι” θα επιστρέψουν στη βάση τους, έχοντας ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής με προορισμό το Μέτσοβο, ο Βαγγέλης Αγγέλου προσέφερε ως δώρα στον υπεύθυνο του ξενοδοχείου “Limneon Resort & Spa”, Σάκη Λάσπα ένα αναμνηστικό με το Θεό του Πολέμου, δυο υπογεγραμμένες από τους παίκτες, φανέλες και μια μπάλα που έφερε κι αυτή τις υπογραφές των παικτών.

Ο προπονητής της ομάδας μας ευχαρίστησε τον κ. Λάσπα για την εξαιρετική φιλοξενία και τις υπηρεσίες που παρείχε αυτός και οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου στους “κίτρινους”, ενώ ο εκ των managers του “Limneon Resort & Spa” ευχήθηκε στον Άρη να έχει μια πετυχημένη σεζόν».

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες της ΚΑΕ Άρης:

To Top