ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Χαμόγελα και ζεστασιά στην γιορτή της ΚΑΕ (video)

Το βίντεο της ΚΑΕ από τις στιγμές της χριστουγεννιάτικης γιορτής είναι από τις λίγες φορές φέτος που η μπασκετική ομάδα προσέφερε χαμόγελα, έστω κι αν δεν συνέβη εντός των τεσσάρων γραμμών.

Όπως ανέφερε η ΚΑΕ “δεκάδες μικρά παιδιά με τους γονείς τους έδωσαν το «παρών» στη σημερινή (23/12) Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. στην ARIS BC BOUTIQUE “The Legend Store”. Επίσης, έλαβε χώρα το «2ο Γεύμα Αγάπης» από τους αθλητές του «Aris School of Basketball» σε συνεργασία με τους προπονητές τους και με τη στήριξη της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.

Παρούσας σύσσωμης της ομάδας μας, τα παιδιά «σκόρπισαν» χαμόγελα στην ARIS BC BOUTIQUE “The Legend Store”, αφού είχαν την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστες στιγμές με παίκτες και προπονητικό επιτελείο, να πάρουν αυτόγραφα και να βγάλουν πολλές φωτογραφίες. Παράλληλα, έψαλαν τα κάλαντα, ενώ έλαβαν και δώρα από την μπουτίκ. Έπειτα, μικροί και μεγάλοι ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Μπάσκετ της ομάδας μας, όπου τους υποδέχτηκε η μεγάλη δόξα του Άρη, Χάρης Παπαγεωργίου και τους απονεμήθηκαν τα αναμνηστικά διπλώματα”.

To Top