Χαμός με Κούγια στην ΕΠΟ! Έπιασε από τον λαιμό μάνατζερ!

Χαμός έγινε με τον Αλέξη Κούγια, το μεσημέρι της Δευτέρας (25/6) στην ΕΠΟ, στην συνεδρίαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της Ομοσπονδίας, στο περιθώριο της εκδίκασης των προσφυγών των Γιοβάνοβιτς, Κρίσμαν, Μλαντένοβιτς κατά των «βυσσινί». 

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Όπως μεταδίδει το a-sports.gr; “Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ έγινε… ταύρος σε υαλοπωλείο όταν ο Χρήστος Παλαιολόγος, πατέρας του ατζέντη των ποδοσφαιριστών που εμφανίζεται και ως μάνατζερ,  επιτέθηκε στους δικαστές λέγοντας τους… «σας κάνει ό,τι θέλει ο Κούγιας επειδή είναι δικηγόρος. Είναι ντροπή».

Ο Αλέξης Κούγιας που αντιλήφθηκε το περιστατικό, έγινε έξαλλος. Επιτέθηκε στον Παλαιολόγο, τον έπιασε από τον λαιμό και του είπε μεταξύ άλλων «εσύ τι δουλειά έχεις εδώ; Χωροφύλακας (σ.σ. αυτό είναι το επάγγελμα του) και ήρθες εδώ; Τι ήρθες να κάνεις; Δεν έχεις καμία δουλειά;» ακούστηκε να λέει μεταξύ άλλων σε έντονο ύφος και απείλησε ότι θα φωνάξει την αστυνομία.

Ρόλο… πυροσβέστη έπαιξε ο άλλοτε πρόεδρος της Παναχαϊκής Πότης Τσιριμπής που ήταν στην αίθουσα για άλλη υπόθεση.

Σε άλλο σημείο της εκδίκασης ενώ είχε τον λόγο ο Χρήστος Παλαιολόγος, παρενέβη ο Μανώλης Αλαφραγκής, εκπρόσωπος του συνδέσμου των ποδοσφαιριστών και συνήγορος των παικτών, για να κάνει μία διευκρίνιση και ο Αλέξης Κούγιας του επιτέθηκε φραστικά. «Τι απαντάς μωρή χορεύτρια; Άντε μωρή αδερφούλα, κλείσε το στόμα σου».

Μετά από όλες αυτές τις… ομορφιές, οι υποθέσεις πήραν αναβολή για τον Ιούλιο ενώ η ΑΕΛ από την πλευρά της, δεσμεύτηκε ότι θα εξοφλήσεις τους παίκτες μέχρι το τέλος Αυγούστου”.

To Top