Χαμός στην Αγγλία με διαιτητή να μοιράζει αυτόγραφα στους οπαδούς (video)

Ένας διαιτητής της Premier League δέχθηκε έντονη κριτική, μετά το γεγονός ότι εντοπίστηκε να υπογράφει αυτόγραφα στο ημίχρονο στον αγώνα μεταξύ της Κρίσταλ Πάλας και της Λούτον. 

Ο 39χρονος ρέφερι έγραψε ιστορία το Σάββατο (09/03) καθώς έγινε ο πρώτος Βρετανός Νοτιοασιάτης που διαιτήτευσε στην Premier League, καθώς ανέλαβε να διευθύνει το ισόπαλο (1-1) μεταξύ της Κρίσταλ Πάλας και της Λούτον στο «Σέλχερστ Παρκ».

Ο εν λόγω διαιτητής ήταν δημοφιλής φιγούρα κατά τη διάρκεια του αγώνα χάρη στο ιστορικό του επίτευγμα, τόσο πολύ που εντοπίστηκε να υπογράφει αυτόγραφα στο ημίχρονο, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον πρώην διαιτητή της Premier League, Μάικ Ντιν. Ο 55χρονος χαρακτήρισε απαράδεκτες ενέργειες του συγκεκριμένο ρέφερι, αλλά οι θαυμαστές στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχαν εντελώς αντίθετη άποψη από τον Ντιν με έναν εξ αυτών να γράφει χαρακτηριστικά: «Ποιος νοιάζεται τι σκέφτεται ο Μάικ Ντιν; Αυτός ο τύπος ήταν ο μεγαλύτερος που αναζητούσε την προσοχή του κόσμου και συνεχίζει να είναι τώρα».

Ένας άλλος είπε: «Καλή δουλειά που δεν πηγαίνει στους αγώνες κρίκετ της κομητείας καθώς οι διαιτητές το κάνουν συνέχεια όταν τον ρωτούν όταν φεύγουν για μεσημεριανό γεύμα ή στο τσάι» ενώ ένας τρίτος επικεντρώθηκε στο ότι ο Γκιλ σπάει τα εμπόδια στη διαιτησία καθώς σχολίασαν: «Τόσο χαρούμενος γι’ αυτόν και περήφανοι γι’ αυτόν! Μια σημαντική ευκαιρία για τους Βρετανούς Ασιάτες σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο!».

Ο διαιτητής -ο οποίος είναι σωφρονιστικός υπάλληλος μερικής απασχόλησης- μίλησε πρόσφατα για την επιρροή που μπορεί να έχει ο ρόλος του στα παιδιά της Ασίας που θέλουν να ακολουθήσουν τα βήματά του.

«Θέλω η νεότερη γενιά να κοιτάξει και να σκεφτεί: “Μπορώ να το κάνω κι εγώ”», είπε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της Premier League. «Αν οι γονείς μας κοιτούν σκεπτόμενοι: “Ουάου, έχουμε παιδιά από την Ασία στους αγώνες της Premier League, ο γιος μου μπορεί να το δώσει, η κόρη μου μπορεί να το δώσει».

To Top