Χαμός στην ΑΕΚ, επεισόδιο και ολική ρήξη με Κατίδη, Μπουγαΐδη

Στην προπόνηση της Τετάρτης επικράτησε ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους Μπουγαϊδη – Κατίδη και τον Εβαλντ Λίνεν, σε κουβέντα που διήρκεσε μιάμιση περίπου ώρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες, τα πνεύματα οξύνθηκαν και οι τόνοι υψώθηκαν αρκετά, όταν οι ποδοσφαιριστές επέρριψαν ευθύνες στον τεχνικό της ομάδα για τον τρόπο που μιλάει για κάποιους παίκτες και τα όσα διαρρέει με τον τρόπο του.

«Μας έχεις στοχοποιήσει»

«Εγώ δεν τα είπα αυτά ποτέ. Δεν έκανα δήλωση για κάτι τέτοιο. Ζητώ συγνώμη αν σας προσέλαβα. Δεν είπα ποτέ τέτοια πράγματα. Ηταν μια χαλαρή και οφ δι ρέκορντ συζήτηση. Δεν ήταν δημόσιες τοποθετήσεις μου. Ξέρετε πως πάντα πρώτο μέλημα μου είναι η ενότητα», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Λίνεν, σύμφωνα με «enwsi.gr».

Στη συνέχεια, έδωσε τον λόγο στους παίκτες. «Με έχετε στοχοποιήσει από την αρχή. Με βάζατε να παίζω αριστερό μπακ. Δεν υπήρχα στην ομάδα και στις επιλογές σας», παραπονέθηκε ο Μπουγαϊδης, ενώ στο ίδιο ύφος ήταν και η τοποθέτηση Κατίδη: «Με έχετε στοχοποιήσει. Ότι και να γίνει φταίω εγώ».

Παράπονα από τον προπονητή και το επιτελείο εξέφρασαν και άλλοι παίκτες. «Με είχες καλέσει στο γραφείο σου πριν από λίγες ημέρες, ήταν δύο άτομα μέσα και βγήκαν όλα στις εφημερίδες. Μην τα ρίχνεις όλα στους δημοσιογράφους», είπε ο Γιάγκο, ενώ ο Μιχάλης Παυλής ανέφερε: «Από εκεί που βοηθούσα την ομάδα ξαφνικά εξαφανίστηκα. Η συμπεριφορά σου δεν είναι καλή απέναντι μου». Σε αμφότερους ο Λίνεν είπε πως δεν υπάρχει θέμα.

Από την πλευρά του ο αρχηγός Κωνσταντόπουλος προσπάθησε να ηρεμήσει την κατάσταση: «Κόουτς ας έχεις κάνει τέτοιες δηλώσεις είναι λάθος σου γιατί εξέθεσες παίκτες. Ακόμα και αν ήταν συζήτηση οφ δι ρέκορντ, δεν είναι δυνατόν να βγαίνει προς τα έξω πως έχουμε τέτοιες σχέσεις μεταξύ μας. Ας τα αφήσουμε αυτά τώρα. Να κοιτάξουμε το ντέρμπι. Λέμε συνέχεια πως πρέπει να βάζουμε την ομάδα πάνω από τους εαυτούς μας. Ας το κάνουμε αυτό. Μόνο εμείς βγαίνουμε χαμένοι όσο υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις».

Το σίγουρο είναι πως η κατάσταση στην ΑΕΚ θυμίζει… καζάνι που βράζει, λίγες μόνο ημέρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ένα ματς που θα κρίνει κατά πολύ την παραμονή της Ενωσης στην μεγάλη κατηγορία.

Πηγή: sentragoal.gr

Κολιάδης: «Πρέπει όλοι να σεβόμαστε την ΑΕΚ»

O Αλέξανδρος Κολιάδης μίλησε για το θέμα της παραίτησης του, τονίζοντας ότι έγινε για προσωπικούς λόγους, αλλά και επειδή κάποιοι δεν καταλαβαίνουν σε ποια ομάδα βρίσκονται. Όσο αφορά δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει επεισόδιο με τον Παύλο Μητρόπουλο, ήταν ξεκάθαρος.

«Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι παραιτήθηκα για προσωπικούς λόγους και επειδή θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι δουλεύουμε στην ΑΕΚ. Να το καταλάβουμε όλοι μας ομάδα και να σεβόμαστε την ομάδα», είπε στις δηλώσεις του στο «enwsi.gr».

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος ενημερώθηκε για δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει επεισόδιο με τον Παύλο Μητρόπουλο και θέλησε να διαψεύσει αυτό το γεγονός. «Δεν υπήρχε καμία σοβαρή αντιπαράθεση με τον Μητρόπουλο. Έγινε μια αντρίκεια κουβέντα μεταξύ μας. Ο Μητρόπουλος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας και υπάρχει και φιλική σχέση μεταξύ μας. Ξεκαθαρίσαμε το θέμα και δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με την παραίτηση του.

To Top