Χαμός στην ΑΕΚ! Μπούκαραν οι οπαδοί στο γήπεδο, λαϊκά δικαστήρια, “κόκκινο πανί” ο Μάνταλος

Χαμός στην ΑΕΚ μετά τον διασυρμό με 5-1 από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ! Λαϊκά δικαστήρια, “κόκκινο πανί” ο Μάνταλος.

Η πολύ βαριά της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό έφερε οπαδούς της αθηναϊκής ομάδας στον αγωνιστικό χώρο να τα… λένε με τον αρχηγό της Ενωσης, Πέτρο Μάνταλο, και άλλους παίκτες.

Όταν ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ οι παίκτες της ΑΕΚ μαζεύτηκαν στον πάγκο προκειμένου να αποχωρήσουν όλοι μαζί για τα αποδυτήρια. Όμως πριν φτάσουν στη φυσούνα μαζεύτηκαν οι οπαδοί και δεν τους επέτρεψαν την είσοδο.  Οι παίκτες της ΑΕΚ κάθονταν… προσοχή μπροστά στους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι τους μιλούσαν σε έντονο ύφος για αρκετή ώρα. Κι όλα αυτά σε δημόσια θέα. Μπροστά στις κάμερες του συνδρομητικού. Οι μέρες που έρχονται είναι πολύ δύσκολες για την ΑΕΚ και ήδη ηχούν οι… καμπάνες των εξελίξεων.

Την ευθύνη για την βαριά ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό ανέλαβε ο Μανόλο Χιμένεθ που ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο.

Μετά το τέλος του ντέρμπι για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ ο προπονητής της ΑΕΚ σημείωσε στην κάμερα της Nova: «Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη, συγνώμη και πάλι συγνώμη από τον κόσμο. Είναι μία από τις πιο ντροπιαστικές νύχτες. Η ομάδα ξεκίνησε το παιχνίδι καλά. Θα μπορούσαμε ακόμη και να προηγηθούμε. Μετά το 16ο λεπτό κάθε φορά που χάναμε την μπάλα ήταν ένα γκολ ή μία ευκαιρία για τον αντίπαλο. Κάποιοι παίκτες θέλουν αλλά δεν μπορούν. Αυτός που έχει το μεγαλύτερο φταίξιμο είμαι εγώ. Ζητάω συγνώμη».

To Top