Χαμός στην Λίβερπουλ, αντιδράσεις κατά της διοίκησης!

Την οργισμένη αντίδραση παλαιμάχων, συνδέσμων οπαδών και απλού κόσμου της Λίβερπουλ έχει προκαλέσει η απόφαση της διοίκησης να προβεί σε αναστολή συμβάσεων πολλών εργαζομένων του συλλόγου.

Σημαντικές είναι οι αντιδράσεις στην Λίβερπουλ, μετά την απόφαση της διοίκησης να προβεί σε αναστολή συμβάσεων αρκετών εργαζομένων της λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μολονότι η διοίκηση των κόκκινων διαβεβαίωσε ότι οι απολαβές τους θα παραμείνουν ανεπηρέαστες (το 80% για μισθούς μέχρι 2.500 λίρες θα το πληρώσει η κυβέρνηση και το 20% οι κόκκινοι), ένα κύμα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει κατά της επιλογής της διοίκησης να επιβαρύνει σε μία τέτοια συγκυρία οικονομικά το κράτος, παρότι ο σύλλογος εμφάνισε τεράστια κέρδη την τελευταία λογιστική χρονιά.

Αρκετοί παλαίμαχοι όπως ο Τζέιμι Κάραγκερ, ο Σταν Κόλιμορ και ο Ντίτμαρ Χάμαν δήλωσαν την αντίθεση, την έκπληξη, την ενόχληση και την διαφωνία τους με αυτή την διοικητική απόφαση, ενώ ο σύνδεσμος Spirit of Shankly ενημέρωσε πως θα στείλει επιστολή διαμαρτυρίας προς τον ιδιοκτήτη της ομάδας, ζητώντας εξηγήσεις.

To Top